|

Gençlerin modeli Erdoğan olsun

Bu güne kadar Tayyip Erdoğan ile ilgili yazılmış ilk roman Kasımpaşalı Ben Bu Oyunu Bozarım kitabında Erdoğan''ın gençlik dönemindeki yaşadığı olaylar yer alıyor. Kitabın Yazarı Fehmi Demirbağ bu romanla Erdoğan''ın kararlı, dik duran karakteristik özelliklerini vurgulayarak gençlere rol model oluşturmayı amaçlıyor.

Kübra Sönmezışık
00:00 - 26/10/2014 dimanche
Güncelleme: 21:36 - 25/10/2014 samedi
Yeni Şafak
Gençlerin modeli Erdoğan olsun
Gençlerin modeli Erdoğan olsun

Daha önce roman çizgi roman, inceleme araştırma ve şiir türünde yazılmış 24 kitabı bulunan Fehmi Demirağ, Tayyip Erdoğan''ın kişisel özelliklerinden yola çıkarak bir romana imza attı. Kasımpaşalı Ben Bu Oyunu Bozarım adını verdiği romanında Demirbağ, Erdoğan''ın kararlı, dik duran karakteristik özelliklerini vurgulayarak gençlere rol model oluşturmayı amaçlıyor. Şiirsel bir üslubun kullanıldığı kitabın yazarı Fehmi Demirbağ kitabı neden yazdığını anlattı ''Çocuklarımızı batının sanal kültür kanallarıyla tek yanlı olarak büyütmeyelim. Türkiye Gezi olaylarına tanık oldu. Geziciler bu olaylarla ilgili yaklaşık 60 kitap kaleme aldı. 15 yıldır Türkiye''ye ve dünya siyasetine damga vurmuş bir liderle ilgili herhangi bir çalışma yapılmadı. Tayyip Erdoğan''ın kişisel özelliklerini gençlerimize rol model oluşturması için yazdım. Gençliğin kendisine rol model alabileceği insanı yakından tanıması lazım''

ERDOĞAN''IN GENÇLİK HİKAYELERİ YER ALIYOR

Erdoğan''ı anlatırken Kasımpaşalı ifadesine yer veren Demirbağ, ''Kasımpaşa özümüze dönüşün de bir simgesi. Kasımpaşa''da kabadayılık, karşı tavır söz konusuydu. Erdoğan''ın kasımpaşalı tavrıyla biz dünyaya itiraz ediyoruz. Tayyip Beyi mücadelesinde yalnız bırakmamız lazım.'' diye konuştu. Tayyip Erdoğan''ın gençlik hikâyelerinin de yer aldığı kitapta tembellik ve çalışkanlık, cehalet ve ilim, günah ve sevap, boyun eğmek ve başkaldırmak, korkaklık ve kahramanlık metaforlara yer veriyor. Yazar Fehmi Demirağ romanın konusu ise şöyle; Murat ve Bay X isimli 60 yaşını aşkın Anadolu insanının öyküsü anlatılıyor. Bu iki arkadaş sinema filmi çekmeye karar veriyor. 15 yıldır Türki''ye de dünya da adından söz ettirmiş Cumhurbaşkanımızın hikâyesinin peşine düşerler.


il y a 9 ans