|

Işılak yeniden ekranlarda

Büyük kültür birikimimizin ifadesi olan şairlerimizin şiirleri, başarıları ile anılan müzik adamı Uğur Işılak tarafından bestelenip ekranlarda TV projesi durumuna getirilip sunulacak. TRT müzik ekranlarında ''Bin Yıllık Yankılar '' adıyla, Ekim ayı içerisinde gelecek olan program canlı olarak yayınlanacak.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 8/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 15:33 - 8/09/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Işılak yeniden ekranlarda
Işılak yeniden ekranlarda

Medeniyetlerin beşiği olan Anadolu''dan tarih boyunca nice sultanlar gelip geçmiş, alimler ve şairler ölmeyen eserler bırakmıştır. Osmanlı İmparatorluğunda ise birçok padişahın şiir yazdığı rivayet edilir.

Dev orkestrasıyla tarihimizin önemli isimlerinin kaleminden dökülen güftelere müziğiyle hayat veren Uğur Işılak, yorumcu kişiliğiyle de izleyiciye bu eserleri dinletecek. Devlet büyüklerinin ve önemli sanatçılarında konuk olacağı ''Bin Yıllık Yankılar '' isimli televizyon projesi, yeni sezonda ekranların alternatifsiz programları arasındaki yerini alacak. TRT müzik koordinatörü İsmail Güngör '' Yeni yayın döneminde güvendiğimiz, kalitesi için gerekeni yapacağımız, yüz akı'' dediği, ''Bin Yıllık Yankılar '' isimli programın yapımcısı On Numara yapımda özenle kurduğu geniş ekibiyle çalışmalara tüm hızıyla devam ediyor.


10 yıl önce