|

İstanbul karma sergisi açıyor

Yüzyıllarca İstanbul için söylenmiş o kadar çok şey var ki… Her dönem sanata ve sanatçıya ışık olmuş, hakkında kitaplar, şarkılar, şiirler yazılmış, gelmiş geçmiş birçok ressam onu resmetmiş… VENÜS Sanat Galerisi''de yeni sezonu ''İSTANBUL'' adlı karma sergi ile açıyor.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 5/09/2014 Cuma
Güncelleme: 12:00 - 5/09/2014 Cuma
Yeni Şafak
İstanbul karma sergisi açıyor
İstanbul karma sergisi açıyor

15 –30 Eylül 2014 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek sergi farklı disiplinlerde çalışılmış İstanbul temalı resimleri içeriyor.

36 Sanatçının katılımıyla gerçekleşecek sergide eserleri yer alan sanatçılar; Ahmet Oğraş, Asuman Akyürek, Bayram Yıldız, Binnur Çavuşoğlu, Bülbül San, Celal Özcan, Ceyda Hüseyinoğlu, Eylül Duru, Esra Genç, Feriha Gökçen Özsarıkamış, Fikret Tunalı, Günsu Saraçoğlu, Hakime Gülsoy, Haşim Can, Hicran Alioğlu, Melek Uslu Sahan, Murat Sönmez, Mücella Aşkan, Natali Aydar, Nermin Kamışoğlu, Nilgün Kurtuluş, Nurgül Özkeser, Onur Aras, Neşe Kalınbacak, Pervin Özen, Saliha Gümüş, Selin Ulusoy, Semahat Çın, Sema Çamoğlu Soysal, Sevgi Ünal, Sevil Sağlam Tekin, Suna Atalı Er, Süha Özkoral, Z. Nesligül Eryıldırım, Zerrin Üstek Karagöz, Zeynep Deniz Özmen'' olarak eserleri ile sergide yer aldı.


10 yıl önce