|

İstanbul Kitap Fuarı onur konuğu: Macaristan

TÜYAP A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği işbirliği ile 8-16 Kasım 2014 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece''de düzenlenecek 33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı''nda Macaristan edebiyatı ve kültürüyle konuk ülke olacak.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 19/09/2014 Cuma
Güncelleme: 16:44 - 19/09/2014 Cuma
Yeni Şafak
İstanbul Kitap Fuarı onur konuğu: Macaristan
İstanbul Kitap Fuarı onur konuğu: Macaristan

33. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı''nda Macaristan edebiyatı ve kültürüyle konuk ülke olacak. ''Onur Konuğu: Macaristan'' ülke standı ve etkinlikleri 8-11 Kasım 2014 tarihleri arasında Uluslararası Salon''da yer alacak.

Bu yıl 33. kez kapılarını açmaya hazırlanan İstanbul Kitap Fuarı ve Macaristan''ın Onur Konuğu olarak fuarda düzenleyeceği etkinlikler hakkında detaylı bilgi vermek üzere bir basın toplantısı düzenlenecek.

Basın toplantısı, Macaristan Dış İşleri Bakanlığı Kültür Diplomasisi''nden Sorumlu Müsteşar Yardımcısı Dr. Dezs? B. Szabó, TC Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Macaristan Başkonsolosu Hendrich Kijelölt Balázs, Türkiye Yayıncılar Birliği Başkanı Metin Celal ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. Kültür Fuarları Genel Koordinatörü Deniz Kavukçuoğlu''nun katılımıyla gerçekleşecek.

10 yıl önce