|

Kâtibim Kültür Sanat Festivali''nde Dergi Fuarı

Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 26. Kâtibim Kültür Sanat Festivali''nde bu yıl dergiler de yer alıyor. Türkiye Dergi Editörleri ve Yayın Yönetmenleri Birliği'nin destek verdiği fuarda 40 farklı dergi stand açtı.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 20/09/2014 Saturday
Güncelleme: 15:46 - 20/09/2014 Saturday
Yeni Şafak
Kâtibim Kültür Sanat Festivali''nde Dergi Fuarı
Kâtibim Kültür Sanat Festivali''nde Dergi Fuarı

Üsküdar Belediyesi'nce düzenlenen 26. Uluslararası Katibim Kültür Sanat Festivali, sahildeki ramazan çadırında kurulan Üsküdar Dergi Günleri Fuarı açılışıyla başladı. Türkiye Dergi Editörleri ve Yayın Yönetmenleri Birliği'ne üye 40 dergi grubu stantlarını açarak tanıtımlarını yaptı.

Türkiye Dergi Editörleri ve Yayın Yönetmenleri Birliği (TÜRDEB) ile Üsküdar Belediyesi''nin ortaklaşa düzenlediği fuar 21 Eylül'e kadar açık olacak. Üsküdar sahilinde gerçekleştirilen fuar sabah 10 ila akşam 22 saatleri arası gezilebiliyor.

Kâtibim Kültür ve Sanat Festivali''nin çok dolu geçeceğini belirten Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Kâtibim Festivali, yıllardır süre gelen, Üsküdar''ın bir geleneğidir. Bu geleneği, bu sene daha kültür-sanat ağırlıklı, daha anlaşılır, özellikle gençlerimizin, çocuklarımızın hayatlarına iz bırakacak faaliyetlerle doldurduk'' açıklamasında bulundu.

10 years ago