|

Parayla "Tımarhaneye" giriyorlar

Kemer'in Göynük Mahallesi'ndeki Dinopark içerisinde yer alan "Tımarhane" temalı korku tüneli "Deepfear", yoğun ilgi görüyor.

Aa
00:00 - 5/09/2014 Cuma
Güncelleme: 13:11 - 5/09/2014 Cuma
Yeni Şafak
Parayla "Tımarhaneye" giriyorlar
Parayla "Tımarhaneye" giriyorlar

Göynük Mahallesi'nde 30 bin metrekare alanda kurulu Dinopark içinde faaliyet gösteren Deepfear isimli korku tünelinde, ziyaretçiler korku anlar yaşıyor. Tımarhane teması işlenen ve animatörlerin görev yaptığı tünelde ziyaretçiler, zombiler, katiller ve psikopat hemşirelerin arasından geçerek çıkışa ulaşmaya çalışıyor.

Kostümler ve makyajlarıyla hayli ürkütücü bir görüntüye sahip animatörler, aniden çıkarak ya da çıkardıkları seslerle ziyaretçilerin korku dolu anlar yaşamasına neden oluyor. Animatörler, aşırı tepki veren bazı ziyaretçiler nedeniyle zaman zaman iş kazaları da yaşıyor. Animatörlerden bazıları, korkan ziyaretçilerin attıkları yumrukların hedefi de olabiliyor.

İşletme ortaklarından Mustafa Erkan yaptığı açıklamada, Dinopark ismiyle 30 bin metrekarelik alanda faaliyet gösterdiklerini ve park alanındaki iki konseptten birinin de "Deepfear" olarak adlandırdıkları korku tüneli olduğunu kaydetti.

10 yıl önce