|

Piyano akademisi, sanata davet ediyor

Piyano akademisi yeni eğitim-öğretim döneminde çocukları ve gençleri sanata davet ediyor. Uzun yıllardan beri ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil eden Şevki Karayel tarafından kurulan Piyano Akademisi, yeni öğretim döneminde de piyano ve klasik müzik aracılığıyla düşünen insan yetiştirebilmeyi hedefliyor.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 15/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 15:42 - 15/09/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Piyano akademisi, sanata davet ediyor
Piyano akademisi, sanata davet ediyor

Şevki Karayel Piyano Akademisi yeni dönem kayıtları Eylül ayı sonuna kadar devam edecek.

Dünyaca ünlü piyanist Şevki Karayel''in Almanya''dan aldığı destekle geçtiğimiz yıl Şevki Karayel Piyano Akademisi adı altında açtığı piyano okulu, sanatın sihirli dünyasına adım atmak isteyen öğrencilerini yeni öğretim döneminde ağırlamaya başlayacak.

Çırağan Caddesi''nde 150 yıllık tarihi bir köşkte kurulan ve her köşesi sanatla yoğrulan Şevki Karayel Piyano Akademisi''nde her yaştan öğrenci eğitim alabiliyor. Şevki Karayel tarafından, öğrencilerin bilgi ve seviyelerine uygun olarak belirlenecek özel eğitim programı eğitim aldıkları süre boyunca geliştirilerek uygulanacak. Öğrencilerin çalışma disiplini, ilerleme hızı ve seviyelerindeki gelişmeyle doğru orantılı olarak belirlenen eğitimin süresi boyunca, veliler de sık sık bilgilendirilecek.

Yıl boyunca devam edecek olan eğitim, haftada iki ders saati olacak. Haftada bir kez verilecek birebir piyano dersinin yanı sıra başlangıç seviyesindeki öğrenciler için müzik teorisi, doğaçlama ve solfej içerikli müzikal yaratıcılık grup derslerine de yine haftada bir ders saati ayrılacak. Bu sayede öğrenciler sadece çalmayı değil, çaldığını, duyduğunu anlamayı, sevmeyi ve düşünmeyi öğrenebilecek.

Aldıkları eğitim boyunca, belli aralıklarla konserler verecek olan öğrenciler, eğitmenleri Şevki Karayel''in kendileri ve aileleri için anlatımlı eserler seçip seslendireceği, eğitimin en önemli parçası olan, ''düşünen insan yetiştirme'' yolunda büyük önem taşıyan konserlerini de izleme fırsatı bulabilecekler.


10 yıl önce
default-profile-img