|

Renklerin Kardeşliği tamamlanıyor

Bilgin Adalı''dan çocuklar için futbol ve taraftarlık üzerine üç kitaplık bir seri… ''Üç büyükler''in maskotları yavru kartal, yavru aslan ve sarı kanarya renklerin kardeşliğini yaşatmaya kararlı! Serinin üçüncü ve son kitabında yine büyüklere taş çıkaracak bir öykü gözler önüne seriliyor.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 28/10/2014 Salı
Güncelleme: 12:21 - 28/10/2014 Salı
Yeni Şafak
Renklerin Kardeşliği tamamlanıyor
Renklerin Kardeşliği tamamlanıyor

Bilgin Adalı''dan çocuklar için adeta bir hayat bilgisi kitabı niteliğindeki Renklerin Kardeşliği, futbol ve taraftarlık üzerine kaleme alınan ve çocuklarda spora, dolayısıyla hayata dair hoşgörü temelli bir anlayış geliştirmeyi amaçlayan üç kitaplık bir seri. Belki de büyüklerin yapamadığını gerçekleştirmek umuduyla yola çıkan yavru maskotlarla karşı karşıyayız bu kitaplarda.

Birbirini yuhalayan taraftarlar yerine, birbirlerinin güzel hareketlerine alkış tutan bir spor karşılaşması neden mümkün olmasın diyen ve bunu gerçekleştirmek için kolları sıvayan ''Üç Büyükler''in yavru maskotları serinin bu üçüncü ve son kitabında Avrupa Kupası finallerinde oynayacak Milli Takımın amigosu oluyorlar. Bu kez dostluk mesajları yalnızca Türkiyeli taraftarlara değil dünyaya ulaşıyor, maçı kazanan gerçek sporseverlik anlayışını özümseyenler oluyor.

''Kibar bir taraftar, hangi takımdan olursa olsun, sporcuların iyi hareketlerini alkışlar, kötü hareketlerini kınar. Gerçek sporseverlik bunu gerektirir!''


9 yıl önce