|

Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri için geri sayım

Haber Merkezi
00:00 - 30/09/2011 Cuma
Güncelleme: 21:25 - 29/09/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri için geri sayım
Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri için geri sayım

Sadri Alışık (1925-1995) anısına bu yıl ikincisi düzenlenen “Sadri Alışık Anadolu Tiyatro Oyuncu Ödülleri”nin adayları açıklandı.

Ankara'da sahnelenen ve Anadolu'nun dört bir köşesinden Ankara'ya gelerek perde açan tiyatro topluluklarında emek veren sanatçıları ödüllendirmeyi amaçlayan bu çalışma kapsamında bu yılın adayları ve özel ödüllerin kimlere verileceği belli oldu. “Sadri Alışık Tiyatro Oyuncu Ödülleri”nin İstanbul jüri başkanı ve ödüllerin Ankara ayağıyla eşgüdümü sağlayan Üstün Akmen, seçici kurulun “Bu ödüllerle, Anadolu tiyatrolarını da ödüllendirmek, dolayısıyla ödül mekanizmasını İstanbul'un tekelinden kurtarmak adına bir ilk, Türkiye'de ikinci kez gerçekleşiyor” dedi. “Sadri Alışık Tiyatro Oyuncu Ödülleri” bu yıl Ocak ayında Şinasi Sahnesi'nde yapılacak törende sahiplerini bulacak.

TOLGA TEKİN İDDİALI ADAYLARDAN

Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Ödülü adayları arasında Tolga Tekin, Murat Çıdamlı, Olcay Kavuzlu gibi isimler yer alıyor. Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu Ödülü adayları arasında Miraç Eronat, Işıl Poyraz Fulya Koçak gibi isimler yer alıyor.



13 yıl önce