|

Türkiye''nin Yeni Yazarları''na ''Altın Ödül''

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Engelliler ve Yaşlılar Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Bağcılar Belediyesi işbirliğiyle, Basın İlan Kurumu, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği, Türkiye Yazarlar Birliği, Divan Akademi ve İlmek Kitap gibi kurumların katkılarıyla hayata geçirilen "Türkiye'nin Yeni Yazarları" Altın Kalem Ödül Töreni 1 Ekim''de gerçekleşecek.

yenisafak.com.tr / kültür sanat
00:00 - 29/09/2014 Pazartesi
Güncelleme: 16:53 - 29/09/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Türkiye''nin Yeni Yazarları''na ''Altın Ödül''
Türkiye''nin Yeni Yazarları''na ''Altın Ödül''

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Doç. Dr. Ayşenur İslam''ın katılımı ile başlayan yazarlık atölyesine başta görme engelliler olmak üzere çeşitli engel grupları, engelli yakınları ve üniversite öğrencilerinden oluşan 18 kişilik grup "Türkiye'nin Yeni Yazarları" isimli yazarlık atölyesinde gazeteci ve akademisyenler tarafından aldıkları eğitimi, ödül töreni ile taçlandırmaya hazırlanıyor.

''Altın Kalem Ödülleri Programı''

Selahattin Kocaaslan''ın sunuculuğunu yapacağı Altın Kalem Ödül töreni, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı''nın yapacağı bir konuşma ile başlayacak. Programa kursiyerlere bilgi paylaşımı ve tecrübe aktarımında bulunan ''Sadık Yalsızuçanlar, Naime Erkovan, Aliye Yücel, Ayşe Büşra Erkeç, Gülcan Tezcan, Serdar Akca, İsmail Öz, Halis Kuralay ve Gökdemir İhsan'' olmak üzere engelli, engelsiz yazarlar, gazeteciler ve akademisyenler katılacak.

Engelli ve engelsiz kursiyerlerin birlikte katıldığı yarışmanın sonuçları ''Altın Kalem Ödülleri'' programında açıklanacak.

Cemil Meriç ve Aşık Veysel konuşma canlandırılacak

Çok özel konukların yer aldığı programda, Cemil Meriç ve Aşık Veysel temsilen canlandırılcak. Engelli engelsiz oyuncuların skecleri ile şenlendirecekleri programda, sürprizler ve çeşitli ödüller takdim edilecek.

Diğer bir süpriz de; dereceye giren yazarların özel bir yayınevi tarafından bireysel olarak kitaplarının çıkarılacak olması…

Program :

Tarih : 01.10.2014- Çarşamba- Saat: 14.00- 16.30

Adres : Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı-İstanbul


10 yıl önce