|

Şehrin merkezindeki serin bahçe

Yazın gelmesiyle birlikte mekanlar renkleniyor. Ramazan Bingöl Et lokantaları bu yaz sezonunu açtı. Meyve ağaçları, sebze tarlaları ve çiçek çeşitleri ile düzenlenmiş alanlar içinde müşterilerini ılık bir bahar gününde doğa ile baş başa bırakıyor ve kent kalabalığını geride bırakmanızı sağlıyor.

00:00 - 6/06/2010 Pazar
Güncelleme: 22:11 - 5/06/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Şehrin merkezindeki serin bahçe
Şehrin merkezindeki serin bahçe

Son günlerde güneşli havalara duyduğumuz özlemimiz o kadar artmıştı ki nihayet İstanbul' a bahar geldi. Nihayet diyoruz, çünkü baharın gelmesiyle renk cümbüşü ve mis kokuları ile şenlenen İstanbul'da güzel lezzetlere kulak vermeden duramıyor insan. Bahar üstümüze sinen yorgunluğu, içimize yerleşen sıkıntıları alıp götürmesini istiyoruz. Bu durumda güzel ve kaliteli lezzetler sunan, doğa ile bütünleşmiş mekanları ziyaret etmek gerekir. İşte bu mekânlardan biride, meyve ağaçları, sebze tarlaları ve çiçek çeşitleri ile düzenlenmiş alanlar içinde olan RB Ramazan Bingöl Et Lokantaları. RB Et Lokantalarında ılık bir bahar gününde doğa ve siz baş başa olup, koskoca bir kent kalabalığını geride bırakıp, gönlünüzce bir gün geçirebilirsiniz.


ÇOCUK EĞİTMENLERİ VE HAYVANAT BAHÇESİ VAR

Tem otoyolu Giyimkent-Tekstilkent mevki ile Bayrampaşa Kartaltepe'de bulunan RB Et Lokantaları 35.000 metrekarelik alanda yazlık platformları, yazlık bahçeleri, terasları, yazlık çocuk parkları ve çeşitli hayvanların bulunduğu hayvanat bahçeleri ile İstanbul'un tam merkezinde bulunuyor. Bu özelliğiyle ailece keyifli günler geçirmek isteyenler için güzel bir alternatif. Peki, neler bekliyor bizi? Güzel ve lezzetli izlerin yanı sıra, profesyonel çocuk eğitmenleri ve animatörler eşliğinde oyun parklarında çocuklarınız güvenli bir şekilde oynayabilecek. RB Et Lokantaları bahçelerinde oluşturulan mini hayvanat bahçeleri çocukların en çok zaman geçirdikleri ve keyif aldıkları alanların başında geliyor. Kuzudan tavşana, horozdan kekliğe, tokat tavuğundan sülüne, maymundan her renk ve türden güvercine kadar birçok hayvanın yer aldığı 'Mini Hayvanat Bahçesi' çocukların olduğu kadar anne-babalarında ilgisini çekiyor. Çocuklarımız burada keşfetmenin ve öğrenmenin heyecanını da yaşıyorlar. Dilerseniz hafta sonları kahvaltılarının tadına RB Et Lokantasında varabilir, sizler yorgunluğunuzu çam kokan bahçelerin içinde atarken, çocuklarınız eğlenceli bir günün tadına özel olarak kurulmuş oyun parklarında varabilirler. Giyimkent Şubesi:2124383083 Bayrampaşa Şubesi:2126152055



14 yıl önce