|

AK Parti giderse 11 yıl önceye döneriz

AK Parti'nin yalanlarla yıpratılmak istendiğini ifade eden Başbakan Yardımcısı Arınç '3 aylığına kayboluversek, 3'lü, 4'lü koalisyon kursalar, 3 ayda 11 yıl geri gideriz' dedi

Bursa
00:00 - 3/02/2014 Pazartesi
Güncelleme: 23:01 - 2/02/2014 Pazar
Yeni Şafak
AK Parti giderse 11 yıl önceye döneriz
AK Parti giderse 11 yıl önceye döneriz

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti giderse muhalefetin Türkiye'yi 11 sene öncesine döndüreceğini söyledi. Arınç, '3 aylığına ortadan bir kayboluversek ve arkadan bizim yerimize 3'lü, 4'lü bir koalisyon kursalar da 3-4 ayda memleketin ne hale geldiğini bir görseler' diye konuştu. Bursa'da konuşan Arınç, 'Biz Türkiye'de barışın, kardeşliğin, inancın, hizmetin sigortasıyız. Bu sigortayı attırmayın. Bu sigorta atarsa ülke karanlıkta kalır. Biz gidersek yerimize hükümet de gelmez, gelenler de bu ülkeyi fakirleştirir. Yaşadığımız için biliyorum. Bunlar ülkeyi idare etme kabiliyetine, hükümet etme başarısına sahip değiller. 3 ayda 11 geriye döneriz' dedi.

YANLIŞ YAPANA HESABINI SORARIZ

AK Parti'nin bir takım suçlamalarla lekelenmeye çalışıldığını ifade eden Başbakan Yardımcısı Arınç, 'Bizi yolsuzlukla itham ediyorlar. Bize tutmayacak tek leke yolsuzluktur. Çünkü bizim partimizin varlık sebebi yolsuzlukla mücadeledir ' İfadelerini kullandı. Arınç şunları kaydetti: 'Bu suçlamaların içerisinde bugüne kadar dostluk içerisinde kucaklaştığımız insanların içerisine karışmış kötüler olabilir. Bu büyük kitle bizim kardeşlerimiz, bugüne kadar hiç uzak düşmedik, bundan sonra da düşmeyeceğiz. Ancak hükümeti yıpratmak, suçlamak için birileri 'ben de onların içerisinden çıktım' diye ortaya çıkarsa, biz bu kitleyi bir kenara koyar, bu yanlış yapanların hukuk karşısında hesaplarını sorarız. Hiç kusura bakmayın, AK Parti'yi sokakta bulmadık sokakta kaybetmeye niyetimiz yok.


10 yıl önce