|

'Kozmetik odada ne var ne yok?'

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir gazetecinin "kozmik oda" ile ilgili yönelttiği soruya "Sen kozmik oda diyorsun, yolda birisi bana kozmetik odada ne var ne yok diye bahsetti. Demek ki bunlar bizim literatürümüze yeni giriyor" diye cevap verdi.

İha
00:00 - 1/01/2010 Cuma
Güncelleme: 18:36 - 1/01/2010 Cuma
Yeni Şafak
'Kozmetik odada ne var ne yok?'
'Kozmetik odada ne var ne yok?'

Haftasonu tatilini Afyonkarahisar'da geçiren Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, tatil yaptığı otelde basın mensuplarının sorularına da yanıtladı.

Tatilini geçirdiği Korel Termal Otel'de basın mensuplarıyla bir araya gelen Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir gazetecinin son günlerde gündemde olan 'kozmik oda' ile ilgili sorusunu gülümseyerek yanıtlarken, "Bu kadarla kalsın. Sen kozmik oda diyorsun, yolda birisi bana kozmetik odada ne var ne yok diye bahsetti. Demek ki bunlar bizim literatürümüze yeni giriyor. Günlük siyasi olaylara girmeyelim. Bunları hep beraber duyuyoruz ve yaşıyoruz" dedi.

BAŞBAKANIMIZ EMEKLİLERE BİR MÜJDE VERECEK İNŞALLAH

"Bütün milletimizin yeni yılını kutluyorum" diyen Bakan Arınç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın emeklilere Salı günü müjde vereceğini ifade etti. Arınç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yeni yıla giriş umutlarla oluyor. Dileriz ki ülkemizde huzur, sağlık, mutluluk refah düzeyi yüksek bir 2010 yılı geçirelim. Bugün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımızın 4C'lilerle ilgili bir müjdesi vardı. Salı günü de sayın Başbakanımızın emeklilerle ilgili yapılan çalışmalarımızı bir müjde olarak inşallah ilan edecek. Umarım ki 2010 yılı içerisinde yine tüm sosyal kesimlere yönelik iyileştirme çalışmalarımız devam edecek. Siyasi açıdan, sosyal, ekonomik açıdan iyi bir yıl geçirelim diye umut ediyoruz.

2009'un güldüğümüz anları oldu. Üzüldüğümüz günleri oldu. Olayları hep beraber yaşadık. Ama bir 365 gün böyle geçiyor. Geçmişe bakarsak üzüntülü, sevinçli günlerimiz hep olmuştur. Dileriz ki 2010 yılında hep sevinçli günlerimiz olsun. Ben şahsen çok ümitliyim. Demokrasimiz için, milletimiz için, ekonomimiz için, Türkiye'nin çok daha güçlü büyük bir devlet olması için, çok güzel bir yıl yaşayacağımızı doğrusu ümit ediyorum. Şimdiden hayırlı olsun."

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı otelde Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek ve Korel Termal Otel Genel Müdürü Serdar Tütüncü karşıladı.

14 yıl önce