|

Sarıgül'den iddialı çıkış!

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri ilçe örgütünün düzenlediği yemeğe katıldı.

İha
00:00 - 24/11/2013 Pazar
Güncelleme: 15:22 - 24/11/2013 Pazar
Yeni Şafak
Sarıgül'den iddialı çıkış!
Sarıgül'den iddialı çıkış!

Sarıgül, ''Kazanamayacağız yarışa girmem'' dedi.Garden Restaurant''ta CHP ilçe örgütünce düzenlenen "Birlik ve Beraberlik" yemeğine CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile birlikte katılan Mustafa Sarıgül, partililerin yoğun ilgi ve tezahüratlarıyla karşılandı.

İzdiham sebebiyle salondaki yerine yaklaşık bir saatte ulaşabildi. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı yemekte bir konuşma yapan Sarıgül, ''İl başkanımız ne zaman bir program yaparsa Silivri Meydanı'nda hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden bütün yurttaşlarımla buluşacağım. Silivri''de çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağım. Bazen göreceksiniz ki Silivri semalarında bir helikopter var, Silivri''nin her köyüne uğrayacağım. Hepinizden ricam şu bu akşam evlerinize dönerken çok huzurlu bir şekilde dönün, evinize dönerken buradan çok mutlu bir şekilde dönün, evimizde yastık altında sakladığımız o güzel altı okları göğsünüzü gere gere yastık altından çıkarmak üzere hazırlıkları yapın''dedi.

Konuşması sık sık ''el ele kol kol kola omuz omuza'' sloganıyla kesilen Sarıgül, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Bazen televizyonlarda üzülüyorum. Televizyonlarda şu kelimeyi kullanıyorlar. Utanmadan sıkılmadan tarihe bakmadan Cumhuriyet Halk Partisi 60 yıldır tek başına iktidar olamadı. Partinin her kademesinde görev yapan Sarıgül evladınız kardeşiniz gençlerin ağabeyi olarak diyorum ki hiçbir endişeniz olmasın inşallah 30 Mart akşamı saat 20.30 ''da CHP''nin İstanbul iktidarıyla alacağız. Hepinizden ricam bu salondan ayrıldıktan sonra somut göreve bakalım. Bir arkadaşımızdan ricam çevrenizde şöyle bir kampanya başlatın. AK Parti'ye oy veren 4 tane yurttaşımızı lütfen ikna edin. Ne yapın edin, nasıl konuşursanız konuşun, nasıl planlarsanız planlayın komşunuzu çağırın AK Parti'ye oy veren 4 tane yurttaşımızı ikna edin. Hiç bir endişeniz olmasın tünelin ucundaki ışığı görüyorum. İstanbul''da vakit tamamdır. Zaman gelmiştir. Değişim zamanıdır'' ifadelerini kullandı.

Salon çıkışında CHP Silivri İlçe Başkan Mümin Tuğlu''ya hitaben konuşan Sarıgül, ''Silivri''ye çok geleceğiz. Bütün İlçe yönetimini eğitime alacağız. Tercih et ya tozu dumana katarsın, ya da tozda dumanda kalırsın. Senden 1974''teki Ecevit heyecanını istiyorum. 1989''daki SHP heyecanını istiyorum. Heyecan olmazsa hiçbir şey olmaz. Sarıgül kazanamayacağı yarışa girmez'' dedi.

10 yıl önce