|

TBMM'de büyük panik!

TBMM Genel Kurulu'nda sabah saatlerinde ortaya çıkan kablo yanığı kokusu tedirginliğe sebep oldu. Teknik ekip cihazlarla salonda kokunun kaynağını aradı.

Aa
00:00 - 2/03/2014 Pazar
Güncelleme: 10:34 - 2/03/2014 Pazar
Yeni Şafak
TBMM'de büyük panik!
TBMM'de büyük panik!

Kamuoyunda "Demokratikleşme paketi" olarak bilinen Temel Hak ve Hürriyetlerin Genişletilmesi Amacıyla Çeşitli Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın görüşüldüğü sıralarda milletvekili sıralarından gelen kablo yanığı kokusu paniğe sebep oldu.

Milletvekillerinin şikayeti üzerine görüşmelere ara verildi. Genel Kurul Salonu'na gelen teknik ekip dedektör yardımıyla kokunun kaynağını bulmaya çalıştı.

Meclis tatile girdi

TBMM Genel Kurulu'nda "Demokratikleşme paketi"nin kabul edilmesiyle, Meclis çalışmalarına 26 Mart'a kadar yerel seçim arası verildi.

Kamuoyunda "Demokratikleşme paketi" olarak bilinen Temel Hak ve Hürriyetlerin Genişletilmesi Amacıyla Çeşitli Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı'nın kabul edilmesinin ardından, AK Parti milletvekilleri Başkanlık Divanı'nın önünde toplanarak hatıra fotoğrafı çektirdi ve foto muhabirlerine el salladılar.

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, yerel seçimler nedeniyle Meclis'in çalışmalarına ara verdiğini belirterek, milletvekillerinin yoğun seçim çalışmalarına başlayacağını ifade etti.

Seçimlerin ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyen Yakut, yoğun mesai harcayan milletvekillerine, grup başkanvekillerine, birleşimleri yöneten TBMM başkanvekillerine, katip üyelere, idare amirlerine ve hükümet üyelerine katkıları için teşekkür etti.

10 yıl önce