|

Adana'da AK Parti'ye 3 bin kişi katıldı

Adana'da AK Parti'ye katılan yaklaşık 3 bin kişi için temsili rozet takma töreni düzenlendi. AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar "AK Parti, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili söz söyleyecek ve söyleyen tek partidir" dedi.

Yeni Şafak
10:33 - 26/05/2015 Salı
Güncelleme: 07:41 - 26/05/2015 Salı
AA

İl Başkanlığında düzenlenen törende konuşan AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, partisinin 13 yıldır Türkiye'yi başarıdan başarıya koşturduğunu, aldığı noktadan daha ileri götürecek kadrolara sahip olduğunu söyledi.



Ünüvar, tarihi bir seçim öncesinde farklı partilerden AK Parti ailesine katılımın, Türkiye'nin geleceğine güç katacağını ifade etti. "AK Parti, Türkiye'nin geleceğiyle ilgili söz söyleyecek ve söyleyen tek partidir" diyen Ünüvar, şunları kaydetti:



"Türk bayrağı altında yaşamayı şerefli sayan, bir diğerinin bir diğerinden farkı olmadığını söyleyen herkese kapımız açıktır. Hiç kimse bu aileye gelmekten pişman olmayacaktır. Onlarla, gücümüze güç katacağız ve Türkiye'yi yeni Türkiye yolunda güçlü bir şekilde hazırlayacağız."



AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni ise AK Parti'nin 9,5 milyon üyesiyle Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olduğunu belirterek, şunları söyledi:



"Bugün, bize katılmak için başvuran 3 bin civarında arkadaşın kabulünü temsilen burada bulunan arkadaşlara rozet takacağız. Bu arkadaşlarımızın AK Parti'yi tercih etmelerinin nedeni, AK Partikadrolarının vermiş olduğu hizmetin takdiridir."



Konuşmaların ardından aralarında Eski Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Ömer Koçaklı ile Eski Alperen Ocakları İl Başkanı Resul Bozkurt'un da bulunduğu gruba AK Parti rozeti takıldı.



#İl Başkanlığı
#AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar
#AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni
#Adana'da AK Parti'ye 3 bin kişi katıldı
9 yıl önce