|

Ahlaki zafiyet

Kadın-erkek eşitliğine yönelik sözlerinin çarpıtıldığını belirten Erdoğan, “Kimse böyle ahlak zafiyeti içinde bir yere varamaz. Kimse bana ve arkadaşlarıma çamur atamaz” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/11/2014 الخميس
Güncelleme: 22:21 - 26/11/2014 الأربعاء
Yeni Şafak
15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı’nın açılış töreni ve 18. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi’nin kapanış oturumunda konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, “Kadın ve erkeğin eşit olması fıtrata ters” sözleri üzerinden kendisini eleştirenlere yanıt verdi.

“Uluslararası medya kuruluşları manası son derece belirli olan bu ifademin bir kısmını aldı” diyen Erdoğan, “Çok farklı, çok yanlış şekilde yansıttılar. Kimse böyle ahlak zaafiyeti içinde bir yere varamaz. Bunlarda yalan, takiye, iftira, hakaret var, bunlarda olmayan tek şey; dürüstlük” dedi. Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi:

KİMSE ÇAMUR ATAMAZ

“Kimse böyle ahlak zaafiyeti içinde bir yere varamaz. Bunlarda yalan, iftira takiyye var. Şahsen 40 yılı aşkın siyasi mücadelemde kadın haklarını nasıl teşvik ettiğim nasıl savunduğum ortadayken kimse bana ve arkadaşlarıma çamur atamaz. Bu çifte standardı ibretle, bir o kadar da istihzayla izliyoruz. Aynada kendilerini izlesinler. Mensubu oldukları zihniyeti görsünler.”

ZULÜM VE ADALETSİZLİK

Türkiye’nin teröre destek veren ülke olarak gösterilmesinin bir operasyon olduğuna dikkati çeken Erdoğan, “Türkiye bölgesinin parlayan yıldızıdır. Biz zulüm ve adaletsizlik üzerine medeniyet inşa edilemeyeceğine inanan bir toplumuz. Ortadoğu’da petrol uğruna insanlar katlediliyorsa orada medeniyetten söz edilemez. Enerji kaynakları uğruna insanlar öldürülüyorsa orada refahtan söz edilemez. Yoksul ülkelerin yeraltı kaynakları gasp ediliyorsa adaletten ve medeniyetten söz edilemez” diye konuştu. 
#MÜSİAD
#Erdoğan
#Kadın-erkek
٪d سنوات قبل