|

Anıtkabir'de tokalaştı, Hipodrom'da şov yaptı

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı Köşk'teki törene, programında olmasına rağmen katılmayan Kılıçdaroğlu, resmi geçit töreninde de tokalaşmak için hamle yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini havada bırakarak devlete karşı görülmemiş bir saygısızlığa imza atmıştı. Olayla ilgili konuşan Kılıçdaroğlu "Anıtkabir'de, aslanlı yolun başında herkesin tokalaştığı gibi tokalaştık" dedi.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 31/08/2014 Pazar
Güncelleme: 10:50 - 31/08/2014 Pazar
Yeni Şafak
Anıtkabir'de tokalaştı, Hipodrom'da şov yaptı
Anıtkabir'de tokalaştı, Hipodrom'da şov yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Çankaya Köşkü'ndeki kabulün ardından Atatürk Kültür Merkezi'ndeki törene katılmıştı.

Tören alanına gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı Özel, üstü açık araba asker ve törene katılan vatandaşları selamlamıştı.

Resmi geçit töreninin ardından Erdoğan'ın tokalaşmak için hamle yaptığı Kılıçdaroğlu, karşılık vermeyince Cumhurbaşkanı da ani bir kararla yerine geçmişti. Kılıçdaroğlu'nun bu tavrı kamuoyu tarafından tepki toplamıştı. Olayla ilgili açıklama yapan Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Anıtkabir'de tokalaştığını açıkladı.

Bir gazeteye verdiği söyleşide Kılıçdaroğlu "Anıtkabir'de, aslanlı yolun başında herkesin tokalaştığı gibi tokalaştık kendisiyle" ifadeleri kameralar karşısında şov mu yaptı sorusunu akıllara getirdi.


10 yıl önce