|

Aygün'den Said Nursi'ye haddini aşan sözler

CHP'li vekil Hüseyin Aygün, ​Bediüzzaman Said Nursi​'ye haddini aşan hakaretlerde bulundu. Said Nursi'nin 'meczup olduğunu' diyecek kadar ileri giden Aygün, "Said Nursi'nin örnek alınacak hiçbir özelliği yoktur. Bu adam gerici ve yobaz bir kişiliktir​" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
16:03 - 2/06/2015 Salı
Güncelleme: 13:24 - 2/06/2015 Salı
Diğer

CHP Tunceli Milletvekili Hüseyin Aygün, sosyal medya üzerinden bir yazı paylaştı. HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Said Nursi ile ilgili, "Mücadelesini örnek alıyoruz" sözlerine tepki gösteren Aygün, "Said Nursi'nin örnek alınacak hiçbir özelliği yoktur. Bu adam gerici ve yobaz bir kişiliktir" dedi.



Meclis'te her gün yeni bir skandala imza atan CHP'nin Tunceli milletvekili Aygün, "Said Nursi'nin örnek alınacak hiçbir özelliği yoktur. Bu adam gerici ve yobaz bir kişiliktir. 'Sobayla konuştuğunu' söyleyen, 'Kuran'da kendisinden bahsedildiğini' ileri süren, 'bütün fitnelerin kökünde kadın var' diyen bir kişi en hafifinden 'meczup' kabul edilir. Ama Demirtaş onu 'çok etkileyici biri' olarak görüyor" dedi.



Aygün'ün dine hakareti ilk değil


Aygün, daha önce de Amberin Zaman'ın "Din, cennet ve cehennem ile uyuşturulmuş milyonlar sorgulamıyor, düşünmüyor, itiraz etmiyor!" sözlerine destek vermişti. Ermeni lobilerinin soykırım yalanlarına da destek veren Aygün'ün iftar vakti rakı içerken çekilmiş fotoğrafları yayınlanmıştı. Hüseyin Aygün Peygamber Efendimiz'e ağza alınmayacak iftiralarda bulunmuştu.



#Hüseyin Aygün
#CHP
#Bediüzzaman Said Nursi
9 yıl önce