|

Bahçeli AK Parti'nin iktidarda kaldığı günü hesapladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin son hesabı, AK Parti'nin iktidarda kaldığı günleri saymak oldu. Bahçeli, AK Parti'nin "12 yıl 6 ay 7 gündür, bir başka deyişle 4 bin 571 gündür" iktidarda olduğuna işaret ederek, Türkiye'nin AK Parti'nin yönetimi altında "tahribat üstüne tahribat yaşadığını" savundu

Yeni Şafak
21:00 - 24/05/2015 Pazar
Güncelleme: 06:21 - 25/05/2015 Pazartesi
AA

Bahçeli, AK Parti'nin "12 yıl 6 ay 7 gündür, bir başka deyişle 4 bin 571 gündür" iktidarda olduğuna işaret ederek, Türkiye'nin AK Parti'nin yönetimi altında "tahribat üstüne tahribat yaşadığını" savundu. "Türk milletinin 4 bin 571 gündür çile çektiğini, Türk devletinin eziyet ve işkence gördüğünü" iddia eden Bahçeli, şu değerlendirmeyi yaptı:



"AKP, taviz verdi; adına bir adım önde olma dedi. AKP'yle birlikte ilkesizliğin adı ilerleme, yıkımın adı açılım, çözülmenin kılıfı çözüm olarak gösterildi. Her dayatmaya boyun eğdiler, diyalog bahanesine sığındılar. Küresel taşeronluk çarkına kapıldılar, eş başkanlıkla övündüler. PKK'ya, Ermeni'ye, Rum'a, Türk düşmanlarına el uzattılar, sözü dinlenen ülke olduk yalanından medet umdular. Çaldılar, soydular, götürdüler, 'Ne var ya bunda' dediler. Teröristlerle pazarlık yapacak kadar zillete düştüler, milli birlik ve kardeşlik projesi uydurmasını ürettiler. AKP'yle geçen yılların faturası çok ağırdır. AKP'yle geçen yılların maliyeti kabarıktır."



#devlet bahçeli
#bahçeli mhp mitingi
#devlet bahçeli miting
9 yıl önce
default-profile-img