|

Başbakan Davutoğlu'nu üzen haber

Başbakan Ahmet Davutoğlu, İş Güvenliği Eylem Planı hakkında açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz günlerde yaşanan asansör kazasının ardından ölen işçilerin aileleri ile görüşen Davutoğlu, kendisini üzen bir haberi de paylaştı.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 12/09/2014 Cuma
Güncelleme: 18:13 - 12/09/2014 Cuma
Yeni Şafak
Başbakan Davutoğlu'nu üzen haber
Başbakan Davutoğlu'nu üzen haber

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda bilgilendirme toplantısına katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu işçi güvenliği ile ilgili alınacak tedbirleri açıkladı. Davutoğlu, 10 kişinin yaşamını yitirdiği asansör kazasının ardından işçilerin aileleri ile görüşmüştü. Bu görüşmenin ardından kendisini üzen olayı anlatan Davutoğlu, haberin yalan olduğunu da belirtti.

Davutoğlu, "Çok üzüldüğüm bir olayı zikretmek isterim. Hayatını kaybeden emekçilerimizin babalarını ve ailelerini aradım, hepsi çok güzel tepkiler verdiler. Bir babayla da bu meseleyi birlikte takip edelim diye konuştuk. Akşam gazetelerin internet sayfalarında gördüm, acılı baba sözde beni mahkemeye verecekmiş. Bu haberi Başbakanlık olarak hemen yalanladık. Çünkü baba ile aramızda böyle bir diyalog geçmedi. Olmayan konu üzerinden insanlarımız sokağa dökülse, kargaşa çıksa kime ne faydası var? Konuyla ilgili yasal süreci başlattık ve buradan da sonuçta alacağımıza inanıyorum" dedi.

10 yıl önce