|

Başbakan Davutoğlu'nun İstanbul ilçe mitingleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun İstanbul'da bugün gerçekleştireceği 10 ilçe mitingini www.sosyalmiting.tv’de canlı izleyebilirsiniz.

Yeni Şafak
13:26 - 2/06/2015 Salı
Güncelleme: 15:31 - 2/06/2015 Salı
Diğer

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun tüm yurdumuzu kapsayan miting maratonu 2-3 Haziran tarihlerinde İstanbul'da devam ediyor. İstanbul'daki 16 ilçeyi kapsayan miting programı süresince Yeni Türkiye Dijital Ofisi, dünyada bir ilki gerçekleştiriyor ve her ilçe mitingi canlı yayınlarla sosyal medyaya taşınıyor.



Başbakan Davutoğlu'nun 2 Haziran günü sabahın erken saatlerinde başlayacak ve 3 Haziran günü akşam saatlerinde sona erecek miting maratonunu sosyalmiting.tv internet sitesindeki harita üzerinden gerçek zamanlı olarak takip edebilir, Twitter, Facebook, Instagram, Periscope, Foursquare ve Snapchat güncellemelerini anında izleyebilirsiniz.



Dünyada bir ilk: Sosyal Miting (sosyalmiting.tv)


Tüm detaylarıyla sosyal medyaya aktarılacak İstanbul ilçeler mitingleri sırasında dünyada bir ilk de gerçekleştirilmiş olacak. İlk kez bir siyasi liderin mitingleri, birçok sosyal mecrada gün boyu gerçek zamanlı olarak paylaşılacak ve dünyanın her köşesinden izlenebilecek.



Siz de

adresinden gün boyu Sayın Başbakanımızın İstanbul'un ilçelerinde gerçekleştireceği mitinglerini izleyebilir,

adresinden periscope

linkleri ile takip edebilir siniz.



#miting
#akparti
#seçim
9 yıl önce
default-profile-img