|

Bekaroğlu Erdoğan'ı Zaman'a şikayet etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, Paralel Yapı'nın medya organı Zaman gazetesine ziyarette bulundu. Ekrem Dumanlı ile görüşen Bekaroğlu, haddini aşarak Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında “Cumhurbaşkan'nın "hesap soracağım' demesini Kaddafi bile demiyordu" dedi.

Yeni Şafak
14:13 - 2/06/2015 Salı
Güncelleme: 15:07 - 2/06/2015 Salı
Diğer

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, bazı medya organları ile aralarında gazetecilerin de olduğu 200 kişiye yönelik operasyon yapılacağı iddialarına Zaman gazetesine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında konuştu.



Zaman gazetesini ziyaret ederek Ekrem Dumanlı ile görüşen Bekaroğlu, “Bunlar iyice şaşırdı. Ben buna ihtimal vermiyorum, vermek istemiyorum. Seçime yakın bu kadar kapsamlı bir tutuklama yapacaklarsa, iyice ne yapacaklarını bilmiyorlar. Bunlara siyaseten karar verildiğini de biliyoruz. Hukukla çok ilgili olmadığını da çok iyi biliyoruz" dedi.



"Kaddafi bile demiryordu"


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhuriyet gazetesi ve gazeteci Can Dündar'a yönelik sözlerini de değerlendiren Bekaroğlu, şöyle devam etti:



“Cumhurbaşkanı televizyona çıkıp 'ben bunun arkasını bırakmayacağım, ben şöyle yapacağım, hesap soracağım' demesini Kaddafi bile demiyordu. Olağanüstü dönemlerde bile uyduruk da olsa mahkemeler kurulur, edilirdi. Ama 'ben hesap soracağım' demesi anlaşılır bir şey değil."








#CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu
#Zaman gazetesi
#Ekrem Dumanlı
9 yıl önce