|

Bozdağ'dan Bahçeli'yi kızdıracak açıklama!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin çözüm sürecine ilişkin yaptığı açıklamaların milletin birliğine ve kardeşliğine zarar verdiğini söyledi.

yenisafak.com.tr / POLİTİKA
00:00 - 21/04/2013 Pazar
Güncelleme: 17:39 - 21/04/2013 Pazar
Yeni Şafak
Bozdağ'dan Bahçeli'yi kızdıracak açıklama!
Bozdağ'dan Bahçeli'yi kızdıracak açıklama!

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yozgat'ta yaptığı açıklamada ' Sayın bahçeli konuşmalarında milletimizin arasındaki kardeşlik duygularını adeta bombalıyor. Milletimizin birliğine dirliğine kardeşlik hukukunun daha güçlü olmasına hizmet edecek söylemler yerine bu birliğe bu dirliği zayıflatacak söylemler içerisinde bulunmaktadır. Benim Bahçeli'ye çağrım söylediklerine baksın bu milletin arasındaki sevgiyi saygıyı azaltıyor mu çoğaltıyor mu ona baksın.'dedi.

Bozdağ, şöyle konuştu: 'Akil insanlar Türkiye'nin tanıdığı insanlar. İlmiyle veya başka alanlardaki çalışmalarıyla kendisini ispat etmiş görüşlerine katılmasak bile herklesin yetkinliği konusunda hem fikir olduğu insanlardan oluşuyor. Bunların tamamında milletimiz değişik boyutlarda ve bu insanları bir araya getiren şey kanın durdurulması gözyaşının dindirilmesi terörün sona erdirilmesi 30 yılı aşkın bir süredir devam eden yangının söndürülmesidir. Böylesi bir yangının söndürmek ortak paydasındadır. Kanı durdurmak noktasında ortak paydada buluşan birleşmiş insanlarımıza hakaretler, küfürler saygısızlıklar yapılması asla kabul edilemez. Küfür etmek fikir üretememenin bir soncudur. Fikir sahibi olanlar küfür etmezler küfür edemezler. Eğer birisi küfür ediyorsa hakaret ediyorsa söyleyeceği bir sözü olmadığındandır. Yapacağı ve hayata geçireceği doğru dürüst bir projesi olmadığındandır. Sayın Bahçeli ve ekibi hakaret yerine eğer varsa söyleyecek sözleri onları buyursun söylesin.'

Bayrak göndermesi

Sayın Bahçeli ve ekibi sanki Türkiye'de Türk bayrağına karşı bir çalışma varmış gibi her yerde kalkıp bu sefer bayrak üzerinden bir şeyler söylüyor. Allah aşkına yıllar yılı Türkiye'de bayraktaki hilalin bayraktaki yıldızın bayraktaki kırmızının ne anlama geldiğini anlatan ve bunun mücadelesini veren bir kadroya sayın Bahçeli'nin bayrak üzerinden istismar yaparak saldırması da büyük bir yanlışlıktır. Sayın Bahçeliye benim buradan tavsiyem biz ayyıldızlı bayrağı Türkiye'nin 81 ilinde onurla ve gururla dalgalandırıyoruz. Yozgat'ta da dalgalandırıyoruz, İzmir'de ve Hakkari'de de dalgalandırıyoruz. Sayın Bahçeli Bayrak sevgisini dilerim ki sadece ülkenin bazı ilerinde değil Türkiye'nin bütün il ve ilçelerinde aynı onurla aynı gururla dalgalandırabilir biz onu bu onuru bu gururu yaşamaya davet ediyoruz.

Öcalan onu izliyordur

Bozdağ, ' CHP ve MHP'liler konuşurken PKK'nın derdine düşmüş durumda. Yani PKK ne yapacak. Neden silahları susturuyor. Niye Türkiye topraklarını terk ediyor. Niye terör eylemi yapmıyor Bahçeli bunun telaşına bunun derdine düşmüş. Yahu silahların susması terör örgütü mensuplarının Türkiye topraklarını terk etmesi Türkiye'de terör saldırılarının olmaması kötü bir şey mi iyi bir şey ama belli ki bu iyi şeylerden bir rahatsızlıklar var. Şuanda PKK terör örgütünün derdi Bahçeli'yi sarmış ne verdiniz diyor ne yaptınız diye ne ettiniz diyor konuşuyor. Yani onun derdi Bahçeli'yi sarmış durumda. Biz şunu çok açık söylüyoruz. Biz milletimizin huzuru milletimizin refahı kardeşliğimizin birliğimizin dirliğimizin güçlü olması için adımlarımızı atıyoruz. Bu adımları atacağız ne yaptığımızı milletimiz görecektir milletimizden gizli kapaklı hiçbir şey yapmadık bundan sonrada yapmayacağız. Ama çok ilginçtir PKK terör örgütünün neler aldığını alamadığını neler verdiğini veremediğinin derdi MHP Genel Başkanını sarmış durumdadır. Öcalan onu izliyordur. Kendini kendi örgütünü bu kadar savunan Bahçeli'yi oda izliyordur.'dedi


11 yıl önce