|

Bozkır İspanyol iş dünyasına hitap edecek

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır’ın resmi temaslarda bulunmak üzere İspanya'nın başkenti Madrid'e bir ziyaret gerçekleştirecek. Bozkır İspanya'nın önde gelen işadamları kuruluşu CEOE'nin düzenleyeceği toplantıya katılarak burada İspanyol iş dünyasının temsilcilerine hitap edecek.

Yeni Şafak
11:57 - 26/01/2015 Pazartesi
Güncelleme: 10:19 - 26/01/2015 Pazartesi
IHA

AB Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Bakan Bozkır'ın, resmi temaslarda bulunmak üzere 27-28 Ocak 2015 tarihlerinde İspanya’nın başkenti Madrid’e bir ziyaret gerçekleştireceği ifade edilerek, "Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır, Madrid ziyaretinde, 27 Ocak 2015 tarihinde İspanya Senato Başkanı Pio Garcia-Escudero ile görüşecek, Dışişleri Bakanı Jose Manuel Garcia-Margallo ile çalışma yemeğinde bir araya gelecektir" denildi.


Bozkır'ın, 28 Ocak 2015 tarihinde İspanya'nın öndegelen işadamları kuruluşu CEOE'nin düzenleyeceği toplantıya katılarak burada İspanyol iş dünyasının temsilcilerine hitap edeceği kaydedilerek, "Ayrıca İspanya'nın önemli düşünce kuruluşlarından Elcano Enstitüsü’nde düzenlenecek çalışma yemeğinde akademisyenler, uzmanlar, işadamları ve üst düzey bürokratlarla bir araya gelecek ve bir konuşma gerçekleştirecektir. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır Madrid ziyareti sırasında İspanya basınına da mülakatlar verecektir" ifadesi kullanıldı.


Bozkır'ın, ayrıca Madrid Büyükelçiliğinin evsahipliği yapacağı akşam yemeğinde İspanya siyaset, bürokrasi ve iş çevreleri temsilcileriyle biraraya geleceği belirtilerek şöyle denildi:

"Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci, Büyükelçi Volkan Bozkır’ın Madrid ziyaretinde, Türkiye’nin AB müzakere süreci başta olmak üzere, Türkiye-İspanya ikili ilişkileri hakkında görüş alışverişinde bulunulacak". 
#AB Bakanlığı
#Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci
#Volkan Bozkır
#resmi temas
#İspanya
#CEOE
9 yıl önce