|

Çankaya'ya renk geldi

00:00 - 31/10/2007 Çarşamba
Güncelleme: 01:28 - 31/10/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Çankaya'ya renk geldi
Çankaya'ya renk geldi
  • 84. yıl coşkusu Çankaya Köşkü'nde dün verilen resepsiyonla sürdü. Gül'ün devlet erkanının ardından basın, iş dünyası, sivil toplum örgütü liderleri ve sanatçıları verdiği için ikinci resepsiyon renkli görüntülere sahne oldu. Konukların eşleriyle birlikte katıldığı bu ikinci davetin evsahipliğini Cumhurbaşkanı Gül eşi Hayrünnisa Gül ile birlikte yaptı. Simokin benzeri siyah-beyaz bir elbise giyen First Lady şıklığıyla göz kamaştırdı.
  • Davetin en fazla ilgi gören konukları Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile talebeleri oldu.
  • Başbakan Erdoğan, bakanlar ve milletvekilleriyle birlikte davete katılanlardan bir bölümü şöyle: Gülben Ergen ve eşi Mustafa Erdoğan, Muazzez Ersoy, Gülşen Kutlu, Tekin Akmansoy, Kıraç, Yavuz Bingöl, Zara, Orhan Hakalmaz, Cengiz Çandar, Ertuğrul Özkök, Fehmi Koru, İlnur Çevik, Murat Yetkin, Sedat Ergin, Fikret Bila, Enis Berberoğlu, Mehmet Altan, Perihan Mağden, Salih Memecan, yönetmen Osman Sınav, Ezel Akay.

    Yeni Şafak ekibi Köşk'te

    İş, sanat, spor ve medyanın önde gelen isimleri dün Köşk'te bir araya geldi. Yeni Şafak'ı gazetemizin İmtiyaz Sahibi Ahmet Albayrak, Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert, yazarımız Fehmi Koru ve Ankara Temsilci Vekili Abdülkadir Selvi temsil etti.



    FOTO GALERİ İÇİN


  • 16 yıl önce