|

CHP heyeti TÜSİAD'ı ziyaret etti

CHP genel başkan yardımcıları Faik Öztrak ve Enis Berberoğlu, Türk Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (TÜSİAD) ziyaret etti.

Aa
00:00 - 21/10/2014 Salı
Güncelleme: 13:10 - 21/10/2014 Salı
Yeni Şafak
CHP heyeti TÜSİAD'ı ziyaret etti
CHP heyeti TÜSİAD'ı ziyaret etti

Basına kapalı yaklaşık 1,5 saat süren ziyaretin ardından açıklama yapan Öztrak, partide kurultayın ardından görev değişiklikleri olduğunu anımsattı.

İş aleminden sorumlu genel başkan yardımcısı görevini üstlenmesi dolayısıyla iş aleminin önde gelen kuruluşlarıyla temaslara başladıklarını aktaran Öztrak, bu çerçevede İstanbul'da ilk olarak TÜSİAD ile biraraya geldiklerini belirtti.

Öztrak, "Bence çok da zamanında bir toplantı oldu. Özellikle dünyada ve Türkiye'de jeopolitik, politik ve ekonomik risklerin arttığı bir dönemde, önemli bir fikir alışverişinde bulunduk. Bu fikir alışverişlerinin önümüzdeki dönemde de sürmesi konusunda mutabakata vardık" diye konuştu.

TÜSİAD Başkan Yardımcısı Cansen Başaran Symes de CHP'nin, ziyaretinden son derece memnun olduklarını dile getirdi.

CHP'nin, iş dünyasından sorumlu başkan yardımcısı ve ekibine görevlerinde başarı dileğinde bulunan Symes, bunun TÜSİAD için yeni bir şey olmadığını söyledi.

Symes, "Biz gerek hükümet gerek tüm partilerle çalışmalarımızı son derece şeffaf, açık olarak paylaşıyoruz. İş dünyasından destek istenen her noktada görüşlerimizi paylaşıyoruz. Dolayısıyla bu diyaloğun geçmişte olduğu gibi aynı şekilde, yeni ekiple de devam edeceğini bir kere daha teyit ettik bugün" ifadelerini kullandı.

9 yıl önce