|

CHP'den 'Mansur Yavaş' açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu, partisinin yerel seçimlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mansur Yavaş olacağına ilişkin haberlerle ilgili, "22 Aralık PM toplantısı sonuçlanıncaya kadar duyacağınız her şey söylentiden ibaret" dedi.

Aa
00:00 - 16/12/2013 Pazartesi
Güncelleme: 12:52 - 16/12/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
CHP'den 'Mansur Yavaş' açıklaması
CHP'den 'Mansur Yavaş' açıklaması

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Loğoğlu, partisinin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının Mansur Yavaş olacağı yönündeki haberler ve buna ilişkin tepkilerin hatırlatılması üzerine de 21 Aralık günü Merkez Yönetim Kurulu, 22 Aralık günü ise Parti Meclisi (PM) toplantısının yapılacağını bu toplantılarda yerel seçim komisyonunun çalışmalarının ele alınacağını söyledi. Loğoğlu, "22 Aralık PM toplantısı sonuçlanıncaya kadar duyacağınız herşey söylentiden ibaret" dedi.

Loğoğlu, CHP'nin sağa kaydığı iddialarına ise AK Parti'den şikayeti olan kesimin sadece sol görüşlü kişiler olmadığını, CHP'nin de herkesi kucaklamak zorunda olduğu karşılığını verdi.

Kadın milletvekillerinin Meclis'deki küfürlü sözlere tepki için TBMM Başkanı Cemil Çiçek'i ziyaret etmeleriyle ilgili olarak da Loğoğlu, bu davranışı takdirle karşıladığını ve erkek milletvekillerine örnek olmasını dilediğini söyledi.


10 yıl önce