|

Çifte beyanname

7 Haziran çalışmalarını sürdüren AK Parti, seçmenin karşısına gelecek vizyonunu içeren seçim beyannamesi ve ‘Yeni Türkiye Yolunda 13 Yıl’ ismini verdiği icraat manifestosuyla çıkacak

Yeni Şafak ve
04:00 - 2/04/2015 Perşembe
Güncelleme: 21:48 - 1/04/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

AK Parti, gelecek vizyonunu, projelerini içeren seçim beyannamesinin yanı sıra, bir de icraat manifestosu hazırlıyor. Ar-Ge Başkanlığı tarafından “Yeni Türkiye Yolunda 13 Yıl” ismini taşıyan çalışma, seçim meydanlarında vatandaşlarla buluşacak.



YENİ ÇILGIN PROJELER YOLDA


13 yıllık süreçte yapılan icraatları derleyen AK Parti yetkilileri, “Biz, 13 yılda AK Parti hükümetlerinin neler yaptığını anlatarak gelecek vizyonumuzu ortaya koyacağız. İcraatlarımız, yapacaklarımızın garantisi” değerlendirmesinde bulundu. Seçimlerde propaganda döneminin başlamasıyla birlikte 81 ilde vatandaşlarla buluşacak “icraat manifestosu”nda, ulaştırmadan enerjiye, altyapıdan sosyal hayata kadar halka dokunan, yeni Türkiye'nin kilometre taşı olan icraatlar yer alıyor.


Çalışma hakkında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, “81 il'e yayılmış o kadar çok hizmetimiz var ki, detaylarına girersek kitaplara sığmaz. Dolayısıyla, ana hatlarıyla bunlardan bahsediyoruz” dedi. Erdem, çılgın projelerden bir kısmını hayata geçirdiklerini, bir kısmının hala devam ettiğini ve yenilerinin de yolda olduğunu vurguladı.



YAZMA İŞİNE BAŞLADILAR


Diğer yandan AK Parti'de liste mesasi tüm hızıyla devam ediyor. Davutoğlu'nun başkanlığında yapılan üst komisyon öncelikli olarak adaylık konusunda mevcut vekillerin durumlarını ele aldı. Milletvekillerinin değerlendirilmesinde Meclis performanslarının yanı sıra bölgelerindeki karneye bakıldı. Edinilen bilgiye göre, illeri bir kaç kez gözden geçiren üst komisyonün, dün yazma işine başladığı bildirildi.



#genel seçimler
#ak parti
#arge
#Davutoğlu
9 yıl önce