|

Cuma namazını beraber kıldılar

Başbakan Erdoğan cuma namazını Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde kıldı. Erdoğan'a AK Parti Genel Başkan adayı ve Dışişleri Bakanı Davutoğlu ile bazı bakanlar eşlik etti.

Ankara
00:00 - 23/08/2014 Cumartesi
Güncelleme: 00:56 - 23/08/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Cuma namazını beraber kıldılar
Cuma namazını beraber kıldılar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Ankara'daki Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde kıldı. Erdoğan, Subayevleri Mahallesi'ndeki konutundan cuma namazını kılmak üzere camiye geçti. Camiye gelişinde vatandaşların sevgi gösterilerinde bulunduğu Erdoğan, onları selamladı. Erdoğan'a, AK Parti Genel Başkan adayı ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ile bakanlar Bekir Bozdağ, Taner Yıldız, Çağatay Kılıç, Cevdet Yılmaz, Ömer Çelik, Nabi Avcı, Veysel Eroğlu ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da eşlik etti.

EN ÜST DÜZEY KORUMA

Namazın ardından Erdoğan ve beraberindekiler, cami içinde vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Bu sırada Hacı Bayram-ı Veli Camii imamı, vatandaşlara 'el öpmemeleri' yönünde uyarılarda bulundu. Bu arada Başbakan Erdoğan ve halefi Davutoğlu için alınan üst düzey güvenlik önlemleri dikkat çekti. Erdoğan'ın yakın koruma ekibi ve bazı güvenlik araçlarının Davutoğlu için tahsis edildiği gözlenirken, güvenlik güçleri AK Parti Genel Merkezi önü ve Hacı Bayram Veli Camii'nde adeta kuş uçurtmadı.


10 yıl önce