|

Erdoğan o ismi de davet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda çok önemli isimler ile bir araya gelmeyi planlıyor. Erdoğan'ın sofraya Amerikalı bir profesörün de davet edilmesi dikkat çekti.

Yeni Şafak
01:53 - 7/05/2015 Perşembe
Güncelleme: 10:29 - 7/05/2015 Perşembe
DHA

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda, Birinci Dünya Savaşı'nın ve 1915 Olaylarının 100'üncü yıldönümü vesilesiyle tarihçileri ağırlayacak.



1915 olaylarının tüm boyutlarıyla ele alınacağı sofranın konuklarının büyük bölümü akademisyen. Sofranın konukları arasında Amerikalı bir profesörün olması da dikkat çekti. Bahçeşehir Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Heath Lowry'de Cumhurbaşkanlığı'nın davetlileri arasında yer aldı. Lowry, Osmanlı tarihi konusunda uluslararası çapta uzman bir isim. Görüşleri de, bu uzmanlığı nedeniyle önem taşıyor.




Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda şu isimler konuk edilecek:


'Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Prof. Dr. Ali Birinci, Prof. Dr. Arif Bilgin, Prof. Dr. Cemil Koçak, Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Prof. Dr. Hakan Erdem, Prof Dr. Hakan Kırımlı, Prof. Dr. Haluk Selvi, Prof. Dr. Health Lowry, Prof. Dr. İ.Erol Özvar, Prof. Dr. Mehmet Öz, Prof. Dr. Refik Turan, Prof. Dr. Tufan Bozpınar, Prof. Dr. Zekeriya Kurşun, Prof. Dr. Yusuf Sarınay, Dr. Mehmet Genç, Murat Bardakçı, Mustafa Armağan, Mustafa Budak, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kalın.'



#Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan
#1915 olayları
#ermeni olayları
#Haluk Selvi
#Ahmet Haluk Dursun
9 yıl önce