|

Davutoğlu'na özel çini pano

Bursa’nın İznik İlçesi Belediye Başkanı Ak Parti’li Osman Sargın, salı günü grup toplantısında ziyaret ettiği Başbakan Ahmet Davutoğlu’na üzerinde, `Hacıkızı Ebe` olarak bilinen babaannesinin duasının yer aldığı çini pano hediye etti.

16:31 - 26/11/2014 Çarşamba
Güncelleme: 16:42 - 26/11/2014 Çarşamba
DHA

Bursa’nın İznik İlçesi Belediye Başkanı AK Parti’li Osman Sargın, salı günü grup toplantısında ziyaret ettiği Başbakan Ahmet Davutoğlu’na üzerinde 'Hacıkızı Ebe' olarak bilinen babaannesinin "Olunla ordu kızınla oba olasın. Koç koç oğlanların ardına düşe, dünyalar ayaklarına gele, herkes sana akıl danışa" duasının yer aldığı İznik çinisinden yapılan pano hediye etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Dışişleri Bakanı olduktan sonra ziyaret ettiği memleketi Taşkent'te babaannesi Hacıkızı Ebe’yi anlatmıştı. 



Heyet daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Yatırımlardan Sorumlu Özel Danışmanı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken ile Meclis'te görüştü. Heyet daha sonra Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret ederek toplantı yaptı. 

#başbakan
#ahmet davutoğlu
#çini
#dua
#hacıkızı ebe
9 yıl önce