|

Davutoğlu'ndan MHP'ye bir jest daha

Başbakan Ahmet Davutoğlu, MHP'ye bir jest daha yaptı. Geçtiğimiz günlerde Osmaniye mitinginde MHP lideri Bahçeli'yi eIeştirdiği sırada yuhalayanlara engel olan Davutoğlu bugün de Iğdır mitinginden sonra MHP seçim bürosunu ziyaret etti.

Yeni Şafak
21:25 - 5/05/2015 Salı
Güncelleme: 10:31 - 6/05/2015 Çarşamba
AA

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Iğdır mitinginin ardından MHP seçim bürosunu ziyaret etti.



Partisinin Zübeyde Hanım Bulvarı'nda düzenlediği mitinge katılan Davutoğlu, daha sonra Atatürk Caddesi'ndeki MHP seçim bürosunu ziyaret ederek, partililerle görüştü.





Yaklaşık 15 dakika süren ziyaretin ardından yaya olarak Iğdır Valiliğine geçen Davutoğlu, caddede bekleyen vatandaşları selamladı. Valilik önünde yöresel kıyafetli çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan Başbakan Davutoğlu, Vali Davut Haner ve kurum müdürleri ile tokalaştıktan sonra polis merasim mangasını selamladı.



Valilik ziyareti sonrası eşi Sare Davutoğlu ile Iğdır Merkez Camisi'ne giden Davutoğlu, daha sonra seçim otobüsü ile Iğdır Havalimanına geçti.


Başbakan Ahmet Davutoğlu, Osmaniye'de Bahçeli'yi yuhalatmadı. Başbakan Davutoğlu, "Osmaniye'de Bahçeli'yi yuhalamayın. Eleştiririz ama yuhalatmayız" demişti.





#Iğdır
#Başbakan Ahmet Davutoğlu
#davutoğlu mhp seçim bürosuna gitti
9 yıl önce