|

Davutoğlu'nun ses kısıklığına Osmanlı formülü

Başbakan Davutoğlu’nun doktoru Prof. Göçer, Sare Davutoğlu’nun da doktor olması nedeniyle Başbakan’ın tavsiyelere yakınlığı olduğunu söyledi. Göçer, Başbakan’ın ses kısıklığı için ‘Osmanlı formülü kullandıklarını söyledi.

Yeni Şafak
07:30 - 6/05/2015 Çarşamba
Güncelleme: 04:38 - 6/05/2015 Çarşamba
Diğer

İl il seçim meydanlarında halka seslenen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sesi, Bartın mitinginde kısılmıştı. Bir gün sonra sesi normale döndü. Star'da yer alan haberde, Prof. Celil Göçer, ses kısıklığını “sihirli formüllü özel bir karışım” ile giderdiklerini belirterek Başbakan'ın sağlığını nasıl koruduğun anlattı:



GEÇMİŞTEN GELEN BİR HASTALIĞI YOK:

“Öncelikle hastalandırmamayı, sağlıklı kalmayı, zindelik durumunu artırmayı amaç edinen bir hekim ekibimiz var. Başbakanlık görevini aldıktan sonra geçmiş sağlık durumu incelendi. Geçmiş bir hastalığı yok.”



DOKTORUN SÖZÜNDEN HİÇ ÇIKMAZ:

“Düzenli bir program yaptık. Çok şanslıyız çünkü doktorun hiç sözünden çıkmayan bir başbakanımız var. Eşi de doktor olduğu için herhalde, Sare hanımefendinin de sözüne çok kıymet veriyor. O yüzden doktor tavsiyelerine karşı bir yatkınlığı var. ”



GECE 3'TE SPOR YAPTI:

“Başbakanımız, sağlıklı yaşama konusunda iyi bir rol model. Gece 3'te Almanya'dan geldi. Sabah sporunu yaptı.”



“UZUN ÇALIŞMAYA ALIŞKIN:

“Çok çalışıyor. İster istemez uykudan kısıyor. Efor kapasitesi, konsantrasyonu çok yüksek. Pakistan'da iki günde 4 saat uyudu. Bir günde yüksek konsantrasyon gerektiren 20 toplantı yaptı.”



ETRAFINDAKİ KİMSEYİ KIRIP DÖKMEZ:

“Küçük şeyleri fark ediyor ama yansıtmıyor. Etrafında kimseyi kırmıyor, dökmüyor. Vatandaşla temas ettiğinde oradan bir enerji alıyor gerçekten.”



SARE HANIM 24 SAAT DOKTOR:

“Sare Hanımefendi, Başbakanımızın 24 saat özel doktoru zaten. Çok duyarlı, sadece sağlığını değil, pek çok şeyini takip ediyor. Bizim için bir şans. Çok uyumlu, beraber hareket ediyoruz. Akademik yönü de, pratiği de güçlü. Sadece başbakanımızın değil, çocukların, başbakanlık personelinin de sağlığıyla çok yakından ilgileniyor.”



SİHİRLİ OSMANLI FORMÜLÜ:

“Herkesin bildiği, ballı ıhlamur, ama öyle değil. Biz özel bir formül hazırladık. Sihirli formül. Osmanlı'da da kullanılmış bir karışım. Ancak hangisinden kaç gram konulacağını biz belirledik. Bartın'da sesi kısılmıştı. Karışımı uyguladık. Onun formülünü veremem, devlet sırrı.”



#Başbakan Ahmet Davutoğlu
#davutoğlu osmanlı formülü
#davutoğlu ses kısıklığı
#davutoğlu sağlığı
9 yıl önce