|

Demokratikleşme paketinin sonucunu sabırla bekliyoruz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Demokratikleşme paketinden ne çıkacak sabırla bekliyoruz" dedi.

Aa
00:00 - 20/09/2013 الجمعة
Güncelleme: 20:17 - 20/09/2013 الجمعة
Yeni Şafak
Demokratikleşme paketinin sonucunu sabırla bekliyo
Demokratikleşme paketinin sonucunu sabırla bekliyo

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın kızının düğününe katılmak için geldiği Isparta'da, Keçiborlu ilçesi İncesu Beldesi kavşağında MHP milletvekileri Mehmet Günal ve Nevzat Korkmaz ile partililer tarafından karşılandı.

Daha sonra kısa bir süre önce babasını kaybeden Senirket Belediye Başkanı Hüseyin Baykal'a taziyede bulunmak için ilçeye gelen Bahçeli, Baykal'ı makamında ziyaret etti.

Bahçeli, burada yaptığı konuşmada Senirkent ilçesinin Türk milletinin davasını benimsemiş değerli bir ilçe olduğunu söyledi. Baykal'ın ilçeye çok sınırlı imkanlarla büyük hizmetler yaptığını belirten Bahçeli, gelecek yerel seçimlerde de ilçe halkının belediye başkanına sahip çıkacağını kaydetti.

Bahçeli, demokratikleşme paketine ilişkin bir soru üzerine 15 günden bu yana "paket açıklanacak açıklanmayacak" tartışmaları ile milletin oyaladığını belirtti.

"Demokratikleşme paketinden ne çıkacak sabırla bekliyoruz" diyen Bahçeli "Bunu görmek istiyoruz. Ortaya konulmuş unsuları da değerlendirmek sureti ile de MHP, görüşlerini kamuoyu ile paylaşır" diye konuştu.

Gazetecilerin Fazıl Say'ın 10 ay ceza almasına ilişkin sorusuna Bahçeli, "Yargının verdiği karardır. Sanatçı olması, başka bir şey olması, yargı önünde fazla bir anlam ifade etmez" şeklinde cevap verdi.

٪d سنوات قبل