|

Dinçer ve Yıldız dünür oluyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın kızı ile Çalışma Bakanı Ömer Dinçer'in oğlu nişanlandı. Düğünün ise 2011'in ilk aylarında olması bekleniyor.

Abdülkadir Selvi
00:00 - 28/12/2010 Salı
Güncelleme: 02:12 - 28/12/2010 Salı
Yeni Şafak
Dinçer ve Yıldız  dünür oluyor
Dinçer ve Yıldız dünür oluyor

Kabinede iki bakan dünür oluyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'ın kızı Rüveyda Yıldız ile Çalışma Bakanı Ömer Dinçer'in oğlu Asım Dinçer evleniyor. Rüveyda ile Asım'ın geçtiğimiz günlerde aile arasında yapılan sade bir törenle nişanlandığı öğrenildi.

Dinçer'in oğlu Asım, işletme eğitimi aldıktan sonra ABD'de yüksek lisans yaptı. Yıldız'ın kızı Rüveyda ise üniversite mezunu ve şu anda herhangi bir işte çalışmıyor. İki bakanın programlarındaki yoğunluk nedeniyle düğün hazırlıkları ile eşlerinin ilgilendiği öğrenildi. Aileler önümüzdeki günlerde düğün tarihini belirlemek üzere bir araya gelecek.

NİKAH ŞAHİTLERİ GÜL VE ERDOĞAN

Seçimler nedeniyle iki bakan Mart ayından itibaren yoğun bir seçim kampanyasına girecekleri için Merve ile Asım'ın düğünün seçimlerden önce yapılacak ve nikah şahitleri de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Başbakan Erdoğan'ın olacak.

AK Parti iktidarı döneminde benzer bir durum 2007 seçimleri öncesinde de yaşanmıştı. Dönemin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler'in kızı ile Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe'nin oğlu ile evlenmişti. Enerji Bakanı Taner Yıldız'ın Rüveyda, Ömer, Hayrullah ve Zübeyde isimlerini taşıyan 4 çocuğu bulunuyor. Çalışma Bakanı Dinçer ise 3 çocuk babası.

13 yıl önce