|

Dışişleri Komsiyonu 6 kanun tasarısını kabul etti

TBMM Dışişleri Komsiyonu 6 uluslararası anlaşmanın uygun bulunmasına dair kanun tasarısını kabul etti. Türkiye ile Katar Devleti Hükümeti Arasında Askeri Eğitim, Savunma Sanayii ile Katar Topraklarında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Konuşlandırılması Konusunda İşbirliği Anlaşmanın Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı kabul edildi.

Yeni Şafak
16:50 - 2/03/2015 Pazartesi
Güncelleme: 14:54 - 2/03/2015 Pazartesi
AA

TBMM Dışişleri Komsiyonu 6 uluslararası anlaşmanın uygun bulunmasına dair kanun tasarısını kabul etti. Basına kapalı gerçekleştirilen toplantıda kabul edilen tasarılar şöyle:


Türkiye ile Katar Devleti Hükümeti Arasında Askeri Eğitim, Savunma Sanayii ile Katar Topraklarında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Konuşlandırılması Konusunda İşbirliği Anlaşmanın Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı.


Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü ile Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti Arasında Merkez Anlaşmasının Ekinde Değişiklik Yapılmasına ve KEİ Merkezinin Kalıcı Olarak Taşınmasının Usullerine İlişkin Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü ile Türkiye Arasında Anlaşmanın Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı.


Antarktika Andlaşması Çevre Koruma Protokolüne Katılmamızın Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı.


Tıbbi Ürün Sahteciliği ve Halk Sağlığına Tehditler İçeren Benzeri Suçlar Hakkında Avrupa Konseyi Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı.


Suç Gelirlerinin Aklanması, Araştırılması, El Konulması, Müsaderesi ve Terörizmin Finansmanına İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı.


Kişisel Verilerin Otomatik İşleme Tabi Tutulması Karşısında Bireylerin Korunması Sözleşmesinin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı.

#TBMM Dışişleri Komsiyonu
#Türkiye
#Katar
#Askeri Eğitim
#Savunma Sanayii
#Katar Topraklarında Türk Silahlı Kuvvetlerinin Konuşlandırılması
#İşbirliği Anlaşmanın Onaylanması
#Kanun Tasarısı
9 yıl önce