|

Erdoğan: Hançer saplandı böğrüme

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'da toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Kızlarının Türkiye'de başörtüsü yasağı nedeniyle üniversite okuyamadığını anlatan Erdoğan, yurt dışındakilerin "Sizin ülkeniz Müslüman değil mi? Nasıl başörtüsüyle üniversite okunmaz?" sorusunu duyunca böğrüne hançer saplandığını söyledi.

Yeni Şafak
18:18 - 28/05/2015 Perşembe
Güncelleme: 18:50 - 28/05/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:



Siyasi hayatımız boyunca bizim yerimiz hep milletimizin yanıydı. Biz Selçuklu torunuyuz, Osmanlı torunuyuz. Türkiye'nin 81 vilayetinin hepsine de hizmet götürmenin gayreti içerisinde olduk. Aksaray'a bu zamana kadar 4 buçuk katrilyon yatırım yaptık.



Aksaray'a hızlı tren


Antalya-Konya-Aksaray-Nevşehir-Kayseri güzergahında hızlı tren projemiz var. 2019 yılında tamamlanacak. Kardeşlerim ben şu anda sizlerle geçmişe seyahat etmek istiyorum. 12 yıl öncesine bir dönelim. 12 yıl önce nasıl bir Aksaray vardı? Bugün nasıl bir Aksaray var?



"Bunlar ateist, zerdüşt"


Biz dağlardakilerin verdiği mesajlarla hareket eden bir demokrasiyi tanımıyoruz. Dağdan birileri konuşuyor, İmralı İslam'ı çok iyi bilirmiş, yahu bunlar ateist, zerdüşt. Diyanet İşleri Başkanlığı'mız tarafından 10 bin adet Kürtçe Kur'a-ı Kerim bastırıldı. Bunlar değil mi zorunlu din derslerini kaldıracağız diyenler. Kürt kardeşlerime özellikle sesleniyorum. Biz yaratılanı yaratandan ötürü sevdik. Kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur. Üstünlük sadece Takvadadır.



"Hançer saplandı böğrüme"


Anamuhalafetin başındaki isim imam hatipleri kapatacağız diyor. 1+8+4'ü biz daha önce gördük. Bu imam hatiplerin orta kısmının kapatılması demek. 4 evladım da İmam Hatip mezunu ama kızlarım bu ülkede üniversite okuyamadı. Kızlarım yurtdışında üniversite okudu. Oradakiler bana sordu? Sizin ülkeniz müslüman değil mi? Nasıl başörtüsüyle üniversite okuyamaz dediler. İşte o an hançer saplandı böğrüme.



"Bunlara 5 koyun verin güdemezler
"


Gittiği her yerde taşeronu kaldıracağım diyor. Maden kaldıracaksın sizin belediyelerden başlayalım. Asgari ücretle ilgili çark etmeye başladı. Seçim günü gelmeden emeklilerle ilgili vaadinden de cayabilir. Bu millet MHP'ye DSP'ye ve ANAP'a görev vermedi mi? Niye 3,5 yılda bırakıp kaçtılar. Bunlara 5 koyun verin güdemezler. Bunlar milleti cahil yerine koymaya alışmışlar. Bidon kafalı diyorlar. Artık bunları bu millete yutturamayacaklar.



Yeni Türkiye'nin kurucu meclisi inşAllah 7 Haziran'da belli olacak. 7 Haziran'da eski Türkiye ile yeni Türkiye arasında tercih yapılacak. Nerede kan varsa orada bunlar var. 6-7 Ekim olaylarında insanları bunlar sokağa çağırdı. Yasin Börü'yü şehit edenlerin bu ülkede demokrasiden bahsetme hakkı var mı?







#erdoğan aksaray
#erdoğan canlı
#aksaray cumhurbaşkanı
9 yıl önce
default-profile-img