|

Erdoğan taziye ziyaretinde bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Slovenya, Slovakya ve Romanya'yı kapsayan Balkan ziyaretlerini tamamlayarak yurda döndü. Erdoğan, dün şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Yeni Şafak
20:55 - 1/04/2015 Çarşamba
Güncelleme: 22:38 - 1/04/2015 Çarşamba
AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Slovenya, Slovakya ve Romanya'ya yaptığı resmi ziyaretleri tamamlayarak yurda döndü.



Erdoğan cenaze evinde


Erdoğan, dün şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Erdoğan, "Gün birlik günüdür, demek ki farklı tedbirler almamız lazım. Cübbe ile giren aranmaz mantığı silinmeli. Ailesinin ve adalet camiasının başı sağolsun."



Erdoğan, dün şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunuyor. SELİM ÇAKIR 2015-04-01T21:29:50.1482846+03:00 Erdoğan, dün şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunuyor. \n

Erdoğan'ı taşıyan özel uçak "TUR", saat 20.20'de Atatürk Havalimanı'na indi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi'nde, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Adalet Bakanı Kenan İpek, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Emniyet Müdürü Selami Altınok ve öteki yetkililer karşıladı.



Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da Türkiye'ye döndü.

#cumhurbaşkanı
#recep tayyip erdogan
#atatürk havalimanı
9 yıl önce