|

Gökçek'ten büyük iddia

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Türkiye'de Alevi-Sünni ayrımı yaparak halkı birbirine takıştırmak isteyen yasa dışı sol örgütlerin varlığına dikkat çekti.

Cihan
00:00 - 21/07/2013 الأحد
Güncelleme: 12:28 - 21/07/2013 الأحد
Yeni Şafak
Gökçek'ten büyük iddia
Gökçek'ten büyük iddia

Melih Gökçek, Yenimahalle halk iftarının ardından vatandaşlara hitap etti. Türkiye'de huzursuzluk çıkarmak isteyen bu sol örgütlerin bazı hususiyetlerini şöyle aktardı:

"Hatırlıyor musunuz? Televizyonlarda seyredenler görmüştür. Alevilerin evlerini işaretleyenler sonunda Alevi ve DHKP-C'li çıktı. Benim Twitter hesabıma girin görün Ankara polisi yeniden ikinci aynı işaretlemeyi yakaladı. Onlar da DHKP-C'li çıktı. Alevi'yi, Sünni'yi birbirine kırdırmak ve ortalığı karıştırmak istiyorlar. Biz şunu söylüyoruz. Alevi, Sünni kardeştir ve bizi birbirimize düşüremezler. Bu oyuna kesinlikle gelmeyeceğiz."

YENİ OLAYLAR İÇİN UYARDI

Gökçek, Gezi olaylarına da değinerek, bu konu hakkında 54 televizyon kanalına çıkarak olayların iç yüzünü anlattığına işaret etti. Bu konuda elinde yeni belgeler olduğunu aktaran Başkan Gökçek, "Bu adamlar işi bırakmadılar, şu anda 'yaz kampları' adı altında deniz kıyılarında kamplar kuruyorlar. Üniversiteler açılır açılmaz ülkeyi karıştırmak için yeniden seferber olacaklar. Bu konuda bunlara yurt dışından talimatlar var bilesiniz. Ekim ayından itibaren yeniden başlayacaklar, şimdiden hazırlıklı olun." dedi.

٪d سنوات قبل