|

Hakan Fidan'a özel teşekkür

Başbakan Davutoğlu, IŞİD'in Irak'ta alıkoyduğu Türk vatandaşlarının Türkiye'ye getirilmesini Twitter'daki hesabından da duyurdu. Davutoğlu, rehinelerin kurtarılması konusunda büyük çaba sarfeden MİT Müsteşarı Hakan Fidan'a teşekkür etti.

Aa
00:00 - 20/09/2014 Cumartesi
Güncelleme: 08:01 - 20/09/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Hakan Fidan'a özel teşekkür
Hakan Fidan'a özel teşekkür

Başbakan Ahmet Davutoğlu, terör örgütü Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) Irak'ta alıkoyduğu Türk vatandaşlarının bu gece sabaha karşı Türkiye'ye getirilmesiyle ilgili "Çok zor bir dönemin geçiren ve bugün ülkelerine dönen vatandaşlarımı gönülden kucaklıyorum. Tekrar gözümüz aydın" değerlendirmesinde bulundu.

Davutoğlu, sosyal paylaşım ağı Twitter'daki hesabında yaptığı açıklamada, Irak'ta alıkonulan Türk vatandaşlarının sabaha karşı Türkiye'ye getirildiğini hatırlattı.

Davutoğlu, şunları kaydetti:

"Aziz milletimin gözü aydın. Irak'ta alıkonulan vatandaşlarımızı bugün sabah 05.00'de ülkemize getirdik. Bu süreçte vakur duruşunu bozmayan ailelere kalpten teşekkür ediyorum. Hepsine büyük geçmiş olsun. Bu süreçte büyük çaba gösteren başta MİT Müsteşarımız Hakan Fidan olmak üzere tüm görevlilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Çok zor bir dönem geçiren ve bugün ülkelerine dönen vatandaşlarımı gönülden kucaklıyorum. Tekrar gözümüz aydın."

10 yıl önce