|

Hakan Şükür'ü solcular da sağcılar da ti'ye aldı

Hidayet Karaca​'nın da aralarında bulunduğu 75 tutuklu için verilen korsan tahliye kararının​ yok hükmünde sayılması ile Gülenciler ne yapacaklarını şaşırdı. 17 Aralık darbe girişiminden bir gün önce AK Parti'den istifa ederek Paralel Yapı'nın vekili olan Hakan Şükür, korsan tahliye gerçekleşmeyince Fethullah Gülen'in yıllarca savaş açtığı Deniz Gezmiş'ten paylaşım yapınca dalga konusu oldu.

Yeni Şafak
03:25 - 28/04/2015 mardi
Güncelleme: 09:16 - 28/04/2015 mardi
Yeni Şafak

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu, "Paralel yapı" soruşturmaları kapsamında tutuklular hakkında tahliye kararı veren iki hakimi, haklarındaki soruşturma sonuçlanıncaya kadar tedbiren açığa aldı. HSYK, 3 polisin tahliyesine karar veren nöbetçi Hakim Habil Kahraman'ı da açığa aldı.



Twitter hesabından Deniz Gezmiş paylaşımı ile yargıda yaşanan son tartışmalara katılan bağımsız milletvekili Hakan Şükür günün konusu oldu. Şükür, Türkiye'de komünizm akımının sembolü olan Deniz Gezmiş'ten paralel yapı adına paylaşım yaptı. Fethullah Gülen'in de hakkında çok sert ifadeler kullandığı Deniz Gezmiş'in fotoğrafı ve sözlerini twitleyen Şükür, hem sağ hem de sol görüşlü kullanıcılar tarafından ti'ye alındı.



Hakan Şükür, Deniz Gezmiş'in mahkemede çekilen ve altında "Hakim: Neye gülüyorsun? Deniz Gezmiş: Duvarda adalet yazıyor ona gülüyorum" diyalogu bulunan fotoğrafını paylaşarak, "Şimdi de duvarlarda adalet değil 'saray' yazıyor Deniz!" diye yazdı.




#hakan şükür
#deniz gezmiş
#twitter
il y a 9 ans