|

Hazır ürün tüketmiyor

Başbakanlık Sağlık Koordinatörü Celil Göçer, Başbakan Davutoğlu’nun son derece sağlıklı bir bünyesi olduğunu belirterek, bunu “spor yaparak ve hazır market ürünlerini tüketmeyerek” koruduğunu söyledi.

Yeni Şafak
04:00 - 21/04/2015 Salı
Güncelleme: 20:31 - 20/04/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Başbakanlık Sağlık Koordinatörü ve AK Parti Tokat milletvekili adayı olan Prof. Dr. Celil Göçer, Başbakan Ahmet


Davutoğlu'nun sağlığını nasıl koruduğunu anlattı.



24 SAAT KONTROLDE


Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın doktoru olmanın onurlu bir görev olduğunu söyleyen Göçer, “Vatandaşlarımızla konuştuğumuz zaman bize 'Sayın Başbakanımız size emanettir, ona iyi bakın' diyorlar. Böylesine ağır bir sorumluluğumuz var” değerlendirmesinde bulundu. Göçer Başbakan Davutoğlu'nun 24 saat bir ekip tarafındam kontrolde tutulduğunu belirtti.



MALZEMELERİMİZİ GÖTÜRÜYORUZ


Davutoğlu'nun hayatı boyunca hiç sigara içmemesinin sağlığı için büyük avantaj olduğunu vurgulayan Göçer, “Gençliğinden itibaren spor yapmış. Sayın Başbakanın son derece sağlıklı bir bünyesi var. Kronik bir rahatsızlığı bulunmuyor. Bize düşen bu sağlık halinin devam etmesi için önerilerde bulunmak. Bu önerilerimizin başında sabah sporlarını düzenli yapması geliyor. Düzenli sıvı tüketir. Mümkün olduğunca hazır market ürünlerini çok tercih etmeyiz. Yiyecek ve içeceklerini kendimiz hazırlarız” dedi. Yurt dışı seyahatlerinde her türlü mutfak malzemesini yanlarında götürdüklerini aktaran Göçer, “Çok fazla katkı malzemesi ve hazır gıda tüketmiyoruz. İşin özet tanımı bu” diye konuştu.


#ahmet davutoğlu sağlık sırrı
#Başbakanlık Sağlık Koordinatörü
#Celil Göçer
9 yıl önce