|

İdris Naim Şahin'e otel şoku

Bugün yeni partisinin ismini ve kurucu listesini açıklamaya hazırlanan Şahin Ankara'da bir otelde 16.00'da basın toplantısı yapacaktı. Otel yetkilileri Şahin'e son anda rezarvasyonu iptal ettiğini bildirdi.

Yeni Şafak
15:07 - 19/11/2014 Çarşamba
Güncelleme: 15:38 - 19/11/2014 Çarşamba
Diğer

AK Parti eski Milletvekili ve İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'e otel şoku. Bugün yeni partinin kurucular kurulu listesini İçişleri Bakanlığı'na verecek olan İdris Naim Şahin, saat 16.00'da da bir basın toplantısı yaparak partisinin ismini ve hedeflerini açıklayacaktı. Basın toplantısı için Meclis'in tam karşısında bulunan otel seçilmişti. Otel yetkilileri son an anda rezarvasyonu iptal ettiğini bildirdi.


İdris Naim Şahin'in ekibi, toplantının yine aynı saatte Sıhhiye'deki başka bir otelde yapılacağını duyurdu. 


Partinin kuruluş dilekçesi verildi

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in kurucuları arasında bulunduğu Millet ve Adalet Partisi'nin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığına verildi. 


Partinin kurucu üyelerinden Demokraside Birlik Vakfı ve İnsani Değerler Derneği Genel Başkanı Mehmet Bozdemir, Millet ve Adalet Partisini kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığına sundu. Bakanlıktan ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bozdemir, bugünü Türk siyasi hayatında milat olarak gördüklerini söyledi.

#idris naim şahin
#ak parti
#parti
#otel
#rezervasyon
#yeni parti
9 yıl önce