|

Kılıçdaroğlu: Emeklilere minnet borcumuz var

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, emeklilere verdiği iki maaş ikramiye sözünü yerine getirmezse siyaseti bırakacağını, bunu noter yoluyla da imza altına aldığını söyledi. Kılıçdaroğlu, "Bizim emeklilere minnet borcumuz var" dedi.

Yeni Şafak
16:44 - 25/03/2015 Çarşamba
Güncelleme: 14:52 - 25/03/2015 Çarşamba
IHA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'nin Bekilli ilçesinde yapılacak huzurevinin temel atma törenine katıldı. Tören öncesi vatandaşların arasından geçerek ilerlemeye çalışan Kılıçdaroğlu'na vatandaşlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Vatandaşlar Kemal Kılıçdaroğlu'na dokunabilmek için yoğun çaba harcarken, bazı vatandaşların zeybek oynadığı görüldü. Bir partilinin Denizli şivesiyle "Sen'e Başbakanlık yakışıyor gari" yazdığı pankart büyük ilgi gördü.



"EMEKLİLERE MİNNET BORCUMUZ VAR"



Tören öncesi Bekilli Belediyesi'ni ziyaret eden Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Emeklilere verdiği sözü mutlaka tutacağını belirten CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Bizim emeklilere minnet borcumuz var. Onlara iki dini bayramda bir maaş ikramiye vereceğim. Emekliler yıllarca çalıştı ve ülkemizi kalkındırdı. Şimdi emeklilerin insanca yaşamak hakkıdır. Bu dönemde onların en iyi şekilde yaşamasını sağlayacağız. Emeklinin mutfağında enflasyon çok fazla. Biz sosyal demokrat bir partiyiz. Önce insanımızı, emeklimizi düşünürüz. Emekli hak ettiği aylığı alacak. Emekliyi refah içinde yaşatacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.




#CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu
#denizli
#seçim 2015
#2015 genel seçimleri
#emekli
9 yıl önce