|

Kılıçdaroğlu'nun derdi Nişantaşı'nın süslenmesi

CHP’li Şişli Belediyesi'nde bitmek bilmeyen kavgayı görmeyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu çözümü Nişantaşı'nın süslenmesi konusunda açıklama yapmakta buldu. Şişli'deki sorunu farklı çözeceğim diyerek geçiştiren Kılıçdaroğlu Nışantaşı'nın yılbaşında süslenmesine ilişkin ise "Ben süslenmesi gerektiğine inanıyorum, süslenmeli de... Nişantaşı pırıl pırıl, İstanbul’un gözdesi olmalı ve herkesin imrenmesi gerekir" dedi.

10:44 - 19/12/2014 Cuma
Güncelleme: 11:07 - 19/12/2014 Cuma
Diğer

CHP’li Şişli Belediyesi'nde bitmek bilmeyen kavgada karşılıklı açıklamalar ile suçlamalar gündemden düşmüyor. 


CHP’li Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün eşi Nazlı İnönü, eski başkan Mustafa Sarıgül’ün kendilerini ölümle tehdit ettiğini söyledi. Sarıgül ise bu konunun gerçeği yansıtmadığını ve Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmede bu konunun İnönü tarafından dile getirilmediğini ifade etti. Hayri İnönü ise Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmede Emir Sarıgül ile ilgili konuların konuşulduğunu belirterek, “Eşimin vurguladığı hususlar Mustafa Sarıgül’e aittir” ifadelerini kullandı.


Sarıgül, İnönü'nün iddiaları üzerine Twitter'da şunları yazdı:


"Hayri İnönü'nün bugünkü açıklamalarını okudum. Hayretler içerisindeyim! Hayri, yıllarca benimle birlikte belediye meclis üyeliği yaptı. Kendisini belediye başkanlığına ben önerdim. Demek ki iyiliğin de bir bedeli varmış; Hayri'yi tebrik ediyorum"


Şişli'de kan gövdeyi götürürken Kılıçdaroğlu Nişantaşı'nın süslenmesiyle meşgul 

Habertürk'te Muharrem Sarıkaya'nın yazısına göre Kılıçdaroğlu Şişli Belediyesi ile ilgili “Şişli konusunu ben farklı çözeceğim. Nasıl olduğunu şu aşamada söylemem ama yakında çözünce görürsünüz" sözleriyle geçiştiren Kılıçdaroğlu'nun asıl gündeminde ise Nişantaşı'nın süslenmesi vardı. 


Nişantaşı’nın yılbaşında süslenmesi konusunda Başkan İnönü’nün sözlerini ve yine CHP’li olan Beşiktaş Belediye Başkanı’nın buna tepkisini anımsatılmasıne Kılıçdaroğlu "Ben süslenmesi gerektiğine inanıyorum, süslenmeli de... Nişantaşı pırıl pırıl, İstanbul’un gözdesi olmalı ve herkesin imrenmesi gerekir. Orası İstanbul’un pırlanta yüzüğüdür" cevabını verdi. 

#kemal kılıçdaroğlu
#şişli belediyesi
#hayri inönü
#emir sarıkaya
9 yıl önce