|

Kılıçdaroğlu'nun yalanı CHP'nin yazısı ile ortaya çıktı

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga imzasıyla Cumhurbaşkanlığı'na davet edilmesine CHP cevap verdi. CHP'nin resmi yazıya verdiği cevap ise Kılıçdaroğlu'nun yalanını ortaya çıkardı.

Yeni Şafak
16:54 - 1/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 14:04 - 1/06/2015 Pazartesi
Diğer

'Saray'da altın klozet var' diyen CHP liderine Kemal Kılıçdaroğlu'na Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga imzasıyla Cumhurbaşkanlığı'na davet edildi. CHP'nin resmi yazıya verdiği cevap ise yalanını ortaya çıkardı. CHP Genel Sekreteriği, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga'nın resmi yazısını şöyle yanıtladı;



“Hukukun üstünlüğüne inanan ve yargı kararlarına asgari saygısı olan bir Cumhurbaşkanı kaçak sarayda oturmaz.



Hukukun üstünlüğü ilkesini içselleştirmiş, helal ve haram kavramlarını vicdanının ve ahlakının temel ölçüsü haline getirmiş Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaçak saraya gitmesi söz konusu dahi değildir.



Bilgilerinize sunulur”



'Kılıçdaroğlu zerre kadar haysiyeti varsa gelir'


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Iğdır'da CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iddialarına ilişkin "Gel bütün tuvaletleri gez, bakalım bir tane altın kaplama klozet bulabilecek misin? Eğer bulursan ben cumhurbaşkanlığı makamından çekileceğim ama bulamazsan şu CHP'nin başına bela olmaktan çekilecek misin? Eğer zerre kadar kişilik varsa, zerre kadar haysiyet varsa bu yazılı davetime uyar, gelir orayı gezer görür" ifadelerini kullanmıştı.






#Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu
#Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga
#Saray'da altın klozet var
#CHP'nin resmi yazıya verdiği cevap
9 yıl önce