|

Müezzinoğlu: Tencere tavacı değiliz

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ''Biz asla yıkıcı değiliz. Biz asla dışlayıcı değiliz. Biz asla tencere tavacı değiliz. Olmadık, olmayacağız'' dedi.

İha
00:00 - 21/07/2013 Pazar
Güncelleme: 09:57 - 21/07/2013 Pazar
Yeni Şafak
Müezzinoğlu: Tencere tavacı değiliz
Müezzinoğlu: Tencere tavacı değiliz

Edirne''nin Keşan ilçesinde AK Parti Keşan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Mehmet Müezzinoğlu, iftar alanına girişte, mehteran takımı ile karşılandı. Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Selamet ile bazı kurum amirleri de eşlik etti.

"Tencere tavacı değiliz"

Biz asla dışlayıcı olmadık diyen Bakan Müezzinoğlu , ''AK Parti demek, hizmet demektir, vatandaşıyla omuz omuza gönül gönüle yürümek demektir. AK Parti demek, milletin hayallerinin, umutlarının öncülüğünü yapmak demektir. Biz asla yıkıcı değiliz. Biz asla dışlayıcı değiliz. Biz asla tencere tavacı değiliz. Olmadık, olmayacağız. Birileri çapulculuk yaparak bu milletin istikrarını bozarak, milletin ekonomisini bozmak ve milletin cebini hortumlamaya yeniden teşebbüs etmek istedi. Esas dertleri Gezi Parkı değil. Esas dertleri; fakirin, fukaranın zenginleşmesinin önünü kesmek, faizleri yükseltmek, hortum kanallarını yeniden açmak, milli iradenin yani sandıktaki oyun hak ve hukukuna müdahale etmek, yani milletin ümüğünü sıkmaktır. Recep Tayyip Erdoğan, sağ olduğu sürece, AK Parti var olduğu sürece, sizler AK Parti''ye sahip çıktığınız sürece, milletin ümüğüne de, cebine de hiç kimse dokunmayacak'' diye konuştu.

"CHP Türkiye'nin istikrarını bozmak için Merkel'e şikayet etti"

Kemal Kılıçdaroğlu''nun, Türkiye''yi Almanya''ya şikayet ettiğini söyleyen Müezzinoğlu, "CHP, Almanya''ya, Türkiye''nin istikrarını bozmak için çıkarılan olayları Merkel''e şikayet etti. Fransa''ya şikayet etti. Atatürk''ün partisi, bir milleti ve bir milletin iktidarını, bir başka ülkeye şikayet ediyorsa, varın o CHP''nin haline ne istiyorsanız onu deyin. O Almanya''nın milletvekili, Yeşiller Partisi''nin milletvekili Claudia Roth, Gezi Parkı''nda biber gazından şikayetçi oldu. Hanımefendi biber gazından rahatsız olmuş. Şimdi ben Almanya''ya, Claudia Roth''a, Kılıçdaroğlu''na soruyorum; Almanya''da 8 vatandaşımız katledildi. Claudia Roth onların davası için mahkemeye gitti mi? Sayın Kılıçdaroğlu, ey CHP, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk diyor ki; ''Egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir.'' Dolayısıyla sandık ne derse, millet ne derse o olacak. Daha önce sandığa müdahale edenlere ses çıkartmamış olabilirsin. Yine sandığa müdahale edenlere yandaşlık yapıyor olabilirsin. Ama artık milletin gözü açıldı, millet artık uyandı. Millet artık ''Ben sandıkta artık kime istersem ona oyumu veririm, onların beni yönetmesini isterim'' diyor. Artık hiç kimse milletin ümüğünü sıkamayacak. Hiç kimse elini milletin cebine uzatamayacak. Çünkü artık AK Parti var, çünkü artık Recep Tayyip Erdoğan var" şeklinde konuştu.

Bakan tekerlekli sandalye dağıttı

Müezzinoğlu, iftar programının ardından Keşan Ortopedik Engelliler Derneği''ne geçerek, buradaki 10 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etti. Mehmet Müezzinoğlu, Keşan programını, Keşan''a bağlı Yenimuhacir Beldesi''ndeki akrabasını ziyaret ederek tamamladı.

11 yıl önce