|

Onun lider olmadığını biliyorum

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “Hülya Avşar kim? Sanatçı mı? Yalakadan sanatçı olmaz” sözlerine Avşar’dan cevap geldi: Kılıçdaroğlu’nun lider olmadığını biliyorum, siyasetçi olduğundan da emin değilim.

Yeni Şafak
04:00 - 16/12/2014 Salı
Güncelleme: 22:54 - 15/12/2014 Pazartesi
Diğer
Ankara Barosu’nu ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, basın mensuplarına açıklamada bulundu. “Hülya Avşar size, Cumhurbaşkanlığı Sarayı için kullandığı ifadelerle ilgili tazminat davası açtı. Bununla ilgili ne diyorsunuz?” sorusu, ikili arasında polemik başlattı. Kılıçdaroğlu, soruya, “Hülya Avşar kim efendim? Sanatçı mı? Sanatçılığı tartışılır. Yalakadan sanatçı olmaz. Sanatçı dik durur. Gücün karşısında eğilen kişiye sanatçı denmez” karşılığını verdi.

CEVAP GECİKMEDİ

Hülya Avşar ise “Kılıçdaroğlu’nun en büyük kusuru özgürlüğe ve demokrasiye karşı olması. Bir de onu daha efendi sanırdım. Ben fikirlerimi, inandığımı özgürce söylemeye devam edeceğim. Bir hancı olarak yolcu olan Kılıçdaroğlu’nu görmezlikten geliyorum. Düşüncelerini özgürce ifade eden kişilere saygı duyuyorum, Kılıçdaroğlu’na da ‘kendi fikridir’ diyerek selam ediyorum. Kılıçdaroğlu’nun lider olmadığını biliyorum, siyasetçi olduğundan da emin değilim” ifadelerini kullandı.
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Hülya Avşar
#Sanatçı
9 yıl önce