|

Sarıgül'ün ölüm tehditlerini İnonü'nün eşi anlattı

CHP’li Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün eşi Nazlı İnönü, Mustafa Sarıgül'ün kendilerini ölümle tehdit ettiğini ileri sürdü. İnönü, eşine istifa etmesi içine büyük baskı yapıldığını iddia etti. İnönü, “Benden çok çocuklarım için korkuyorum” dedi.

10:02 - 18/12/2014 Perşembe
Güncelleme: 10:36 - 18/12/2014 Perşembe
Diğer

CHP’li Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün eşi Doçent Nazlı İnönü, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kendilerini ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. Nazlı İnönü, eşine istifa etmesi içine büyük baskı yapıldığını iddia etti. İnönü, “Benden çok çocuklarım için korkuyorum” dedi.



Sarıgül mafya tutmakla tehdit etti

Nazlı İnönü'nün Hürriyet'te yer alan söyleşisinde Sarıgül’ün “mafya tutmaktan” söz ettiğini de ileri sürdü. İnönü, "Bunları kanıtlayamam, Sarıgül evdeki tehditte ‘Cep telefonları dışarıda dursun’ demiş. Ama Kılıçdaroğlu’nun Özel Kalemi’nin cep telefonundaki konuşmanın kayıtları araştırılabilir" diye konuştu.


Mustafa Sarıgül'den Nazlı İnönü'ye yanıt

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün eşi Nazlı İnönü'nün iddialarıyla ilgili Mustafa Sarıgül yazılı bir açıklama yaparak bu iddiaları yalanladı. Sarıgül, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmelerde Hayri İnönü'nün söz konusu iddiaların hiçbirinden söz etmediğini ve bu iddiaların doğru olmadığını söylediğini açıkladı.



 
#mustafa sarıgül
#chp
#hayri inönü
#nazlı inönü
#emir sarıgül
#şişli belediyesi
#tehdit
#küfür
#haber
#son dakika
9 yıl önce